Onlineobrazovanie.com

Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

Курсовете служат да постигане на брой задачи. Те могат да осигуряват основни знания и здрава база знания, помагат студентите да придобият ценни умения или дават на студентите възможност да изучават нещо, което им е интересно.

Въпреки че ми присъстват дистанционни класове онлайн, няколко университета задръжте започване на няколко места. Можете дори да спрете приема на класове в продължение на много седмици през годината без отнемане и без да се хвърлят си студентски заеми в погасяване. Това е силен аргумент много хора гледат на при записване в дистанционно обучение класове.

Намерете бакалавриати в най-добрите и акредитирани университети, бизнес училища и колежи в Европа, САЩ, Великобритания, Азия и по цял свят! Спестявайте време!

4 резултата за Blockchain, Дистанционно обучение Filter

Курс по блоковете 101

FinTech School
Онлайн обучение Задочно обучение September 2019 Съединени Американски Щати San Francisco

Блок-веригата представлява начин за прехвърляне на стойност, надеждно и без централен орган. Това е може би най-важната технологична иновация от последните две десетилетия. Fintech чрез блокова технология е готов да разруши света по начин, който не сме виждали от въвеждането на световната мрежа.

Курс: Онлайн степен ™ на блокада

Blockchain Council
Онлайн обучение Редовно обучение Задочно обучение 12  Отворено кандидатстване Съединени Американски Щати Walnut + още 1

Онлайн степен ™ на Blockchain е разработена, за да ви подготви задълбоченото познаване на технологията Blockchain. Подкрепена от обширните практически базирани сесии, завършването на тази степен гарантира, че ще ви даде необходимата компетентност за успешна кариера в сферата на блоковете.

Курс за сертифициране на блокчета

ACADGILD
Онлайн обучение Редовно обучение 12  March 2020 Съединени Американски Щати USA Online

Blockchain се нарича "новия интернет". Той е в един и същ етап на развитие и способност за прекъсване, както в интернет беше през 90-те години. Това е цифрова платформа, в която могат да се споделят информация и активи. Платформата е невероятно прозрачна, сигурна, бърза, въпреки че е децентрализирана. Той вече е доста популярен и бързо променя начина, по който функционират пазарите и организациите. Ако искате да сте част от тази икономика, този курс може да ви помогне. Ще научите основите на блокада - технологията, която управлява Bitcoin, Ripple, Ethereum и т.н. Ще научите също така нейните разширени приложения като Smart Contracts and Assets.

Онлайн курс по киберсигурност и Blockchain: справяне с неравномерността в мрежата

Instituto Universitario de Investigación Ortega y Gasset
Онлайн обучение Редовно обучение September 2019 Испания Madrid

Чрез този онлайн курс възнамеряваме да дадем основен и обобщен поглед на настоящата ситуация по отношение на сигурността на ИКТ и инструментите, които можем да използваме, за да осигурим действията си в мрежата (криптовалута, електронните транзакции ...).