Прочетете официалното описание

Развитие на човешките ресурси

Учебният план за развитие на човешките ресурси (HRDV) се фокусира върху уменията и знанията, необходими за взаимодействие с хора в различни работни условия.

Общ преглед на програмата

Курсовете в програмата за развитие на човешките ресурси се основават на теория от социалните и поведенческите науки, както и организационното ръководство. HRDV курсовете са предназначени да помогнат на студентите да разбират и да се занимават с проблемите, пред които са изправени както физически лица, така и организации. Обучението се фокусира върху теми на работното място, като например човешките взаимоотношения и комуникация, обучение и развитие, умения и стратегии за набиране на персонал и лидерство на работното място.

Процес на кандидатстване

За да преследвате непълнолетно лице в областта на развитието на човешките ресурси, първо трябва да се свържете с вашия академичен съветник. Както вашият академичен съветник, така и съветниците в Студентски център за услуги по университетски изследвания ще работят с вас, за да завършите процеса, необходим за обявяване на вашето непълнолетно.

Изисквания към програмата

Въпреки че студентите с висше образование не се нуждаят от непълнолетни, студентите в други програми могат да потърсят малолетни в развитието на човешките ресурси, като вземат 18 часа в курсове по HRDV, одобрени от съветник по развитието на човешките ресурси. Основните (необходими) курсове за непълнолетно лице за развитие на човешки ресурси са HRDV 2301, 3301 и 3303. Останалите 9 часа могат да бъдат избрани от HRDV 3305, 3307, 3308, 3309 или 3310. Препоръчително е 18 часа курсова работа да бъдат взети по реда, изброен по-долу:

  • HRDV 2301: Въведение в развитието на човешките ресурси.
  • HRDV 3301: Връзки с човека в развитието на човешките ресурси.
  • HRDV 3303: Въведение в изследванията в развитието на човешките ресурси.
  • Изберете най-малко три класа от учебната програма на HRDV.
Програма с обучение на:
Английски
Texas Tech University Worldwide eLearning

Прегледайте още 65 курсове в Texas Tech University Worldwide eLearning »

Този курс е Онлайн обучение
Start Date
Септ. 2019
Duration
18 
Редовно обучение
По място
По дата