Курс за мода и имидж

Общ преглед

Описание на програмата

Този онлайн курс предлага поглед върху модната индустрия и изследва как модата се влияе от културата и се комуникира чрез изображението - перфектно въведение за онези, които са очаровани и вдъхновени от мода и имидж.

Чрез този курс по мода и имидж ще проучите как модата, имиджът и културата са формирали индустрията през десетилетията.

Ще научите как да разпознавате кои са основните фактори в тези области и как модата се комуникира и продава чрез изображението.

Този курс обхваща:

  • Познаване на историята на модата и имиджа.
  • Социални, културни и технологични двигатели на промяната в модата и имиджа и как работи маркетингът в тези индустрии.
  • Етични измерения на модата и имиджа.

Ще работите върху разнообразни дейности всяка седмица, съчетавайки отделни проекти и групова работа; това дава възможност за работа както самостоятелно, така и съвместно заедно с други студенти, предприели курса.

След успешно завършване на курса, ще получите Condé Nast сертификат за постижения.

Този курс също така служи като стъпка към другите курсове на колежа Condé Nast на по-високи нива за желаещите да продължат обучението си.

135430_photo-1512436991641-6745cdb1723f.jpg

Защо да изберем този курс?

Колежът Condé Nast има безпрецедентен достъп до най-добрите и най-ярките умове в бранша, включително екипите от Vogue, LOVE, Glamour, GQ и множество други заглавия Condé Nast. Колежът е в повдигнато положение да може да съчетава академични постижения с ненадминати връзки с модната и медийната индустрия. Това създава уникална образователна среда за успех на учениците.

Резултати от курса

До края на курса тези, които завършат и преминат оценяването, ще получат сертификат за постижения на Conde Nast.

Ще бъдеш способен да:

  • Демонстрирайте основно разбиране за това как модата, имиджът и културата са формирали индустрията през десетилетията.
  • Определете методи, канали и техники за комуникация и маркетинг на мода и имидж.
  • Придобийте умения за творческо и практическо мислене, които са свързани с модата и креативните индустрии.
  • Разпознайте основните влиятели на модата и образа от миналото до настоящето.

Доставка на курс

Курсът е изцяло онлайн и продължава шест седмици с 4-5 часа онлайн дейности всяка седмица, заедно с насоки и съвети какво да четете, гледате и слушате.

Кой ще преподава в този курс?

Цялото седмично съдържание ще се предоставя от експертния факултет на Conde Nast College като:

  • Лиза Ман - наградена възпитателка и предприемач
  • Хариет Поснер - специалист по маркетинг и брандиране на мода и автор
  • Сара Хасан - моден редактор, стилист и писателка

И се възползвайте от експертиза от най-добрите инсайдъри от индустрията, включително Бен Еванс, Координатор на изкуствата за британския Vogue .

Курсът е интерактивен, управляван от мултимедия и академично-строг.

Критерии за прием и влизане

Този курс е идеален за тези, които желаят да разширят своите знания за това как се комуникира модата и желаят да изследват вълнуващ иновативен начин на обучение от учени и експерти от модната индустрия.

Изисквания за вход

Този курс няма академични предпоставки. Той е предназначен за всеки, който желае да разшири познанията си за това как се комуникира модата и тези, които искат да изследват вълнуващ и иновативен начин на обучение от учени и експерти от модната индустрия.

Трябва да сте навършили 18 години до началото на курса и да владеете добре английски език.

Изисквания на английски език

За този курс няма официални изисквания по английски език. Ако обаче сте студент извън Обединеното кралство и английският език не е първият ви език, препоръчваме ви да имате академична IELTS оценка 5,5 или да можете да използвате английски на това ниво, преди да започнете обучението си. Ваша е отговорността да гарантирате, че ще можете да участвате пълноценно в квалификация, предоставена и оценена на английски език.

Последна актуализация May 2020

За учебното заведение

The Condé Nast College is an important starting point for those who want to be tomorrow’s stars of the fashion industry. With outstanding resources, modern facilities and access to experts from the wo ... Научете повече

The Condé Nast College is an important starting point for those who want to be tomorrow’s stars of the fashion industry. With outstanding resources, modern facilities and access to experts from the worlds of fashion, style and luxury, the College prepares its students to work in all areas of this exciting and innovative industry. Свиване