Преглед

Курсовете за онлайн управление на проекти на PMO на AOY

С глобален недостиг на подходящо квалифицирани мениджъри на проекти за следващите години, този онлайн курс за управление на проекти ще ви осигури познати в индустрията умения за управление на проекти, които отварят възможностите за работа и кариера в множество индустрии и във всяка организация или бизнес. Това е вълнуващ, динамичен и желан избор на кариера във всяка индустрия.

Този онлайн курс за управление на проекти се предлага в съответствие с най-новите глобални техники и стандартите за управление на проекти (PMB®) на Project Management Institute (PMI®).

В допълнение, предложенията ни за управление на проекти, свързани с управлението на проекти, са съобразени с изискванията за напредък в рамките на SAQA-призната рамка за управление на проекти в Южна Африка (PMSA) за кариери за управление на проекти.

Дизайн на курса

Нашият обширен 13-седмичен онлайн курс за управление на проекти ще ви даде практически умения и теоретични знания за успешно планиране, разходи и изпълнение на проект, в рамките на бюджета и навреме.

Тя обхваща аспекти като планиране на проекти, бюджетиране, комуникация, управленски умения и техники, стратегическо мислене и управление на риска.

След успешното приключване ще бъдете подготвени да управлявате различни проекти като организиране на местно събитие, планиране на инсталация на софтуер или провеждане на глобална маркетингова кампания.

Оценка и награда

Този курс ще бъде оценен чрез четири комплексни задачи.
След успешното приключване ще получите сертификат за Academy of York .

AOY Акредитация

Този онлайн курс за управление на проекти се предлага в съответствие с най-новите глобални техники и стандартите за управление на проекти (PMB®) на Project Management Institute (PMI®).

Academy of York е доставчик на образование и обучение в сферата на образованието и обучението (RETP) на управлението на проекти в Южна Африка (PMSA). PMSA е признат за SAQA професионален орган, който дава указания в многопрофилното управление на проекти.

Предложенията за курсове, свързани с управлението на проекти Academy of York са съобразени с изискванията за прогресия, заедно с рамката на PMSA за кариери в управлението на проекти и професионалните назначения.

Academy of York е допълнително акредитирана от FASSET SETA, SAIOSH, HWSETA, SABPP, PMSA, CompTIA, COMENSA и Института на сертифицираните книжарници (ICB) и е регистрирана в Министерството на висшето образование и обучение като частен колеж.

Такса за курс

Наименование на курса: Онлайн курс за управление на проекти (PMA001OL )

* Бъдещите студенти трябва да се свържат с Academy of York да определят дали отговарят на условията за стипендия

Програма с обучение на:
  • Английски

Прегледайте още 23 курсове в Academy of York »

Последна актуализация Юни 6, 2019
Този курс е Онлайн обучение
Start Date
Февр. 2020
Duration
13 
Задочно обучение
Редовно обучение
Price
15,167 ZAR
Цена преди стипендия: R15,167 | Цена след стипендия: R9,100 * (* Потенциалните студенти трябва да се свържат с Academy of York да определят дали отговарят на условията за стипендия)
По място
По дата