ONLINESTUDIES

Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

Летните курсове са образователни програми, които се предлагат през летните месеци от учебни заведения, които се разполагат навсякъде по света. Някои училища предлагат такива сезонни курсове във вид на редовно или онлайн обучение, така че студентите могат допълнително да повишат образованието си по най-удобния за тях начин.

Публично управление е област на обучение и е с площ от практиката, в която мениджърите на нестопанските агенции или държавни образувания контролират пряко или непряко контролират ден за ден задачи или операции. Задължения на общественото мениджър често включват повишаване на ефективността и определяне как най-добре да се използват ограничените ресурси.

Въпреки че ми присъстват дистанционни класове онлайн, няколко университета задръжте започване на няколко места. Можете дори да спрете приема на класове в продължение на много седмици през годината без отнемане и без да се хвърлят си студентски заеми в погасяване. Това е силен аргумент много хора гледат на при записване в дистанционно обучение класове.

Италия, официално Република Италия, е единна парламентарна република в рамките на Европейския съюз, намиращ се в Южна Европа. На север граничи с Франция, Швейцария, Австрия и Словения по протежение на Алпите.

Намерете бакалавриати в най-добрите и акредитирани университети, бизнес училища и колежи в Европа, САЩ, Великобритания, Азия и по цял свят! Спестявайте време!

1 резултата за Публично управление, Италия, Дистанционно обучение Filter

Лятно училище в Управляващи устойчиви на климата градове. Предизвикателства, възможности и най-добри практики.

University of Pisa Summer - Winter Schools & Foundation Course
Летни курсове
05 Окт. 2020
<
Редовно
<
5 дни
21 Септ. 2020
Английски
Онлайн обучение

Този курс е резултат от партньорство между UN-Habitat и Университета в Пиза. Той се занимава със сложния въпрос за управление на устойчивите на климата градове, оценявайки по ...

Научете повече