Filter
Магистратура
Темпо на обучение: Всички

Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

Студентите, които са завършили бакалавърска степен и са заинтересовани от продължаване на тяхното образование могат да направят това чрез записване в програма за степен на онлайн капитана. Тази програма се предлага напълно чрез уеб-базирани приложения в класната стая, и enrollees да попълнят всички необходими курсова, за да печелят от степента.

Какво е онлайн Магистър по авиационна? Онлайн Магистър по авиационна е програма възпитаник на ниво, което е предназначено да усъвършенствате знанията на принципите и практиките, свързани с летящ учениците. Някои от курсовете, които вероятно ще бъдат включени в програмата са авиационни закони и разпоредби, Advanced Теории на Flight, Основи на задвижване, Advanced авиационни механика, както и ремонт Aerospace Engine. Тези класове могат също да бъдат свързани с симулирани лаборатории че студентите пълна.

Тази програма може да се възползва студентите чрез разработване на своите познания за авиацията и умения в областта.За студенти, които не планират да въведете тази област, обаче, тя все още е полезно в способността си да преподават основни механични умения.

Ако искате да научите повече за това как много онлайн Магистър по авиационна ще струва, признанията офис, където се надяват да присъстват, ще имат най-актуална информация, да се позове.

Приходи онлайн Магистър по авиационна е чудесен начин да преследва кариера в сектора на космическите изследвания и авиацията. Ако получите вашия лицензирането, може да се стреми да стане пилот и работи за голяма авиокомпания или за по-малките клиенти. Алтернативно, може да се помисли за работа като мениджър летище, космическите изследвания техник ремонт, полет диспечер, ръководител на полети и мениджър поддръжка самолет. Тези възможности са всички големи начини да прилагат уменията на авиацията, разработени в програмата.

Можете да научите повече за онлайн Магистър по въздухоплаване и да видим дали не се предлагат на вашето училище.Търсене на програма по-долу и се свържете директно с офиса допускане на училището по ваш избор чрез попълване на олово под формата.

Научете повече Свиване
Други възможности в тази научна област:

2 резултата за Авиация

Singapore Aviation Academy

Майсторът на авиация (MAV) е модерна професионална програма, която ви предлага възможност да придобият необходимите умения и квалификация, необходими за значително подобр ... [+]

Магистър по въздухоплаване чрез дистанционно обучение (организиран съвместно с Massey University, New Zealand)

ПРОГРАМА ПРЕГЛЕД

The Магистър по авиация (MAV) е модерна професионална програма, която ви предлага възможност да придобият необходимите умения и квалификация, необходими за значително подобряване на перспективите си за работа в сектора на международно конкурентна авиация.

ПРОГРАМА СТРУКТУРА ... [-]
Сингапур Singapore Singapore Online
Запитване на информация
Английски
Задочно обучение
1 година
Онлайн обучение
Научете повече на английски
Delta State University, College of Business

Господарят на търговската авиация в програмата осигурява целенасочена разбиране на авиационни понятия и операции. Програмата е ориентирана към авиацията управление и авиа ... [+]

Майстор на търговската авиация

&nbsp

Господарят на търговската авиация в програмата, е 30-часовият заем часа специалност акредитиран от Southern асоциация на колежите и училищата (ДАЗД) и се предлагат изцяло онлайн, а някои студенти, които не могат да посетят кампуса до церемонията по дипломирането. Тази програма е особено популярен с професионалисти, които вече са установени в кариерата на въздухоплаването, тъй като те могат да завършат степен изисквания по своя график. Целта на програмата е да даде на студентите с фокусирани разбиране на авиационни понятия и операции. Програмата е ориентирана към авиацията управление и авиацията образование. ... [-]

Съединени Американски Щати Cleveland
Септември 2019
Задочно обучение
1 година
Онлайн обучение
Научете повече на английски