ONLINESTUDIES

Най-добрите университети, колежи и бизнес училища в Замбия

Магистърските програми са специализирани академични програми, които обикновено продължават две години и могат да включват подготовка на изследвания или написване на научна работа. Такива напреднали програми позволяват на студентите допълнително да специализират своето образование в област, която ги интересува.

Замбия е държава в Южна Африка. А връхната точка на всяко пътуване до Замбия е на посещение в някоя от много традиционни фестивали, държани в цялата страна. Университетът на Замбия е официален университета.

Университетите и бизнес училищата в Замбия. Вижте цялата информация за най-високо класиралите университети в Замбия и тук, и се свържете с тях директно!

Резултати Filter

Магистри на образованието по образователно лидерство

The University of Zambia ECAMPUS
Магистратура
Ян. 2021
<
Редовно
<
Задочно
<
2 години
Английски
Онлайн обучение

Онлайн магистърска степен на образование по образователно лидерство от университета в Замбия ще ви подготви за следващата стъпка в кариерата ви като лицензиран учител. След ка ...

Научете повече

Майстори на образованието по учебни технологии

The University of Zambia ECAMPUS
Магистратура
Ян. 2021
<
Редовно
<
Задочно
<
2 години
Английски
Онлайн обучение

Акредитираната магистърска степен по учебни технологии чрез електронно обучение в Университета на Замбия е внимателно проектирана, за да ви предостави необходимия опит за успе ...

Научете повече