close

Филтри

Преглед на резултатите

Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

Магистърска степен обикновено дава на участниците в програмата дълбоките познания, които търсят по конкретен предмет. Преди да се запишат в магистърска програма, студентите обикновено получават бакалавърски степени… Научете повече

Магистърска степен обикновено дава на участниците в програмата дълбоките познания, които търсят по конкретен предмет. Преди да се запишат в магистърска програма, студентите обикновено получават бакалавърски степени. Докато продължителността на програмата варира в зависимост от много фактори, повечето участници планират да завършат магистърските си курсове за около две години.

Всеки, който има интерес към съвременните бизнес практики, може да попита, какво е магистър по КСО? Основната цел на всеки бизнес е да печелят пари или да максимизират печалбата за собствениците на фирми. И все пак, бизнес организациите не съществуват във вакуум. По-скоро те са неразделна част както на местната общност, така и на целия свят. Тези, които изучават корпоративната социална отговорност като част от магистърската програма, обикновено учат как бизнесът взаимодейства с обществото. Често участниците в програмата се записват в областта на бизнеса, социологията, психологията, лидерството, екологичните проучвания и други свързани с тях курсове като част от следдипломна квалификация. Те могат да обсъждат концепции в интерактивни лекции, да прилагат принципи в практически проекти или да придобият първа ръка чрез стажове, преди да завършат курса си.

Докато участват в програма за завършване на КСО, учениците често учат лидерски умения, умения за управление на времето и компетенции за планиране на проекти. Тези умения обикновено помагат на завършилите да постигат успех както лично, така и професионално.

Разходите за магистърска програма варират от програма до програма, обикновено въз основа на местоположението на училището, продължителността на програмата и други релевантни фактори. Препоръчително е да се срещнете с училищните служители, за да обсъдите таксите и таксите, преди да се съгласите да присъствате.

Завършването на магистърска степен по КСО обикновено дава възможност на завършилите да се състезават за интересни и изпълващи се позиции в бизнеса, правителството или неправителствения сектор. Тези, които работят в бизнеса, често се занимават с кариера като мениджъри на устойчивостта, държавни лидери, директори по околната среда или изпълнителни директори. Завършилите, които се интересуват от правителствени кариери, често работят като служители по привеждане в съответствие, специалисти по теми или административни съдии. В сектора с нестопанска цел отделните лица могат да упражняват дейност като програмни директори, проектанти на проекти или изпълнителни директори.

Онлайн училището и местните университети могат да предлагат магистърска степен по КСО. Потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.

Свиване
Други възможности в тази научна област: 
format_list_bulleted Филтри
Jaume I University (Universitat Jaume I)
Castellón de la Plana, Испания

Тя има за цел да обучи професионалисти, за да се приложи на практика подходът към етиката, устойчивост и социална и екологична отговорност в бизнес моделите и съществуващ бизн ... +

Тя има за цел да обучи професионалисти, за да се приложи на практика подходът към етиката, устойчивост и социална и екологична отговорност в бизнес моделите и съществуващ бизнес, както и други обществени и частни организации, като юридическо лице с нестопанска организации с нестопанска цел или на публичната администрация. -
Магистратура
Задочно
испански
Септ. 2021
Онлайн обучение
 

СЪВЕТ! Ако представлявате учебно заведение и искате да добавите вашите програми към нашите списъци, свържете се с нас тук