Filter
Магистратура
Република Ирландия Темпо на обучение: Задочно обучение

Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

Програмите за степен „магистър“ се предлагат в различни области и осигуряват на студентите възможност да разширят знанията си почти във всяка една област на знания и да подобрят кариерните си перспективи. Такива програми обикновено продължават от една до три години, въпреки че изискванията могат да се различават.

Програмите по маркетингови изследвания помагат на студентите да станат професионалисти в избраната сфера и осигуряват знания за това, как да се прави успешна реклама и да се повишават продажби чрез прилагане на маркетингови стратегии, анализ на трендове, изследвания на пазар и ценообразуване.

Ирландия е остров на север-запад от континентална Европа. Той е третият по големина остров в Европа и двадесетият по големина остров на Земята. В посока изток са по-големия остров на Великобритания, от която е отделена от Ирландско море.

Намерете бакалавриати в най-добрите и акредитирани университети, бизнес училища и колежи в Европа, САЩ, Великобритания, Азия и по цял свят! Спестявайте време!

Научете повече Свиване
Други възможности в тази научна област:

1 резултата за Маркетинг, Република Ирландия

Други възможности в тази научна област:
Digital Marketing Institute

Магистрите Digital Marketing е предназначена да ви помогне да развият напреднал разбиране на основните понятия в основата на дигиталния маркетинг и продажби. ... [+]

Магистрите Digital Marketing е предназначена да ви помогне да развият напреднал разбиране на основните понятия в основата на дигиталния маркетинг и продажби. Както и придобиване на практически умения, необходими за прилагане и управление на ефективни цифрови маркетингови стратегии, вие също ще се развива критично специализирани знания чрез изследвания и писането на вашата теза.

Съдържанието на курса се изключително проектирана и доставена от експерти от индустрията, и потвърдена от световните цифрови марки, включително Google, Facebook, Twitter и LinkedIn. Чрез изучаването на тази дисциплина, ще укрепи статута си като в търсенето, влиятелен дигитален специалист. След като сте спечелил квалификацията си, ще бъде в състояние да прилага цифровия си опит, за да се движите всяко предизвикателство в кариерата си. Насладете се на 24-часов достъп до видео лекции, презентации, практически упражнения, интерактивни викторини и подкрепяща студент мрежа. Никога не се страхувайте липсва класа отново.... [-]

Република Ирландия Dublin
Английски
Задочно обучение
140 часове
Онлайн обучение
Научете повече на английски