Onlineobrazovanie.com

Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

Тези, които се интересуват от магистърски степени, имат голям избор от разнообразни програми. Магистратурите обикновено с предлагат на студени след бакалавърските програми и имат различни достъпни специализации. Всяка една програма е различна; това зависи от университета или колежа.

Австралия образование е основно отговорност на правителството. Правителството финансира изцяло публичен висше образование, докато той частично финансира частния висше образование.Австралия е на английски говоримия страната, повечето от студентите от страни, чиито английски език е първият език, често обича учат в тази страна

Намерете бакалавриати в най-добрите и акредитирани университети, бизнес училища и колежи в Европа, САЩ, Великобритания, Азия и по цял свят! Спестявайте време!

1 резултата за Обучение на благосъстояние, Австралия Filter

Магистър по образование

Southern Cross University (Online)
Онлайн обучение Задочно обучение 16 месеца Септември 2019 Австралия Australia Online

Създайте по-добри резултати за вашите ученици и преподаватели с SCU Online Master of Education. Ще станете защитник на съвременното образование, като научите най-новите тенденции в образованието от опитни учени. SCU Online M.Ed предлага две специализации: Образователно лидерство и образователно благополучие, или можете да изберете да изучавате специалист M.Ed. обхващащи звена от двете специализации. С учебен план, съобразен с вашите интереси и кариерни амбиции, можете да изберете да се развивате в посоката, в която сте най-страстни.