close

Филтри

Преглед на резултатите

Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

Магистърска степен обикновено предлага по-задълбочено проучване на конкретна тема. Това е опция степен завършил ниво, което може да отнеме от една до две години, за да завърши. Какво е онлайн майстор в General Management? А прог… Научете повече

Магистърска степен обикновено предлага по-задълбочено проучване на конкретна тема. Това е опция степен завършил ниво, което може да отнеме от една до две години, за да завърши.

Какво е онлайн майстор в General Management? А програмата, в общото управление се фокусира върху подпомагане на студентите да изградят умения за лидерство и управление. Курсове обикновено предлагат информация във всички аспекти на бизнеса, като маркетинг, човешки ресурси и счетоводството. Учениците трябва да са в състояние да развиват своите лидерски, работа в екип, работа в мрежа и за решаване на проблеми умения в предлаганите курсове. Basic управление и административни умения са също важни теми, които обикновено са покрити. Програмите може да включват проект стаж или научни изследвания, които позволяват на един студент да се съсредоточи върху една избрана област на изследване.

Завършване магистър в програма General Management може да се даде възможност на учениците да напреднат в кариерата си за управление или на ръководни позиции.Студентите имат възможност да се изгради критични умения, които им позволяват да бъде по-успешен лидер в много области на бизнеса.

Разходите за програмата може да варират в зависимост от училището и изграждането на една програма. най-точните оценки на разходите трябва да бъдат получени директно чрез избран училище на студента.

специалност обща магистърска управление може да подготви студентите да работят в различни области на бизнеса и не се ограничават само до управленски позиции. Програмите може да се подготви един студент да работи в много различни области и индустрии. Някои потенциални кариера включват счетоводител, администратор, бизнес консултант, брокер на недвижими имоти, хотел генерален мениджър, банков мениджър и мениджър продажби. Завършилите могат също така да обмисли възможността за използване на уменията, научени в една програма да започнат собствен бизнес.

Ако искате да научите повече за това как работи за управление на бизнеса или искате да преследва напредък в кариерата си, след това онлайн Магистър по Генерален мениджмънт може да бъде за вас.Търсене на програма по-долу и се свържете директно с офиса допускане на училището по ваш избор чрез попълване на олово под формата.

Свиване
Други възможности в тази научна област: 
format_list_bulleted Филтри
Die School of International Business and Entrepreneurship, SIBE
Germany Online, Германия

Интегрираната програма за работа с двойна степен по програма за общо управление от Школата по международен бизнес и предприемачество ( SIBE ) е идеалният старт за вашата карие ... +

Интегрираната програма за работа с двойна степен по програма за общо управление от Школата по международен бизнес и предприемачество ( SIBE ) е идеалният старт за вашата кариера. Участниците в програмата работят на пълен работен ден като помощници на ръководството в компаниите и едновременно с това завършват двугодишна интерактивна онлайн програма за обучение в SIBE в сътрудничество с Post University (САЩ). Като обработвате предизвикателни проекти в реални случаи като интегрирана част от изследването, вие развивате свои собствени компетенции и в същото време генерирате измерими ползи за компаниите-партньори. -
Магистър по изкуствата (MA) MBA
Редовно
24 месеца
Английски
Онлайн обучение
 

СЪВЕТ! Ако представлявате учебно заведение и искате да добавите вашите програми към нашите списъци, свържете се с нас тук