Filter
Магистратура
Съединени Американски Щати Темпо на обучение: Задочно обучение

Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

Магистърските програми се предлагат във форма на редовни, вечерни, задочни или онлайн програми или във вид на дистанционно обучение; такъв тип програми са достъпни в брой институции за висше образование. Придобиването на такава напреднала степен може да позволи на студентите да имат по-добро разбиране и по-широк трудов стаж в своята област на интерес.

Корпорациите се нуждаят от лидери, които добавят стойност чрез идентифициране на бизнес целите, насърчаването им, и след това да ги осъществяване. Курсове на обучение по стратегическо лидерство може да научи как да се мисли с стратегически фокус, действа решително, и влияе на другите, за да се ангажират с целите на организацията.

Образование в САЩ се извършват главно от публичния сектор, с контрола и финансирането идва от три нива: държавни, местни и федерални, в този ред.Общите изисквания за изучаване на по-високо ниво на образование в САЩ ще включва прием есе (известен също като декларация за целта или лично изявление), академична справка, препоръка / референтни писма, Езикови тестове

Намерете бакалавриати в най-добрите и акредитирани университети, бизнес училища и колежи в Европа, САЩ, Великобритания, Азия и по цял свят! Спестявайте време!

Научете повече Свиване
Други възможности в тази научна област:

1 резултата за Стратегическо лидерство, Съединени Американски Щати

Stephens College

Защото ние вярваме, че силата на образование е способността му да се даде възможност на лидерите. ... [+]

Защо ни научи Стратегическо ръководство?

Защото ние вярваме, че силата на образование е способността му да се даде възможност на лидерите. Вместо да се фокусира върху техническите аспекти на бизнеса, степен на лидерство помага на учениците да се включи в теории, концепции и практики, които да направят ефективни лидери концепции, които могат да бъдат приложени към всяка област-дали фокуса си е частната индустрия, с нестопанска цел, на малкия бизнес , правителство или доброволчеството. Предизвикателна курсова отнема студенти от теория към теория към практика. Академик обучение се допълва от богат онлайн сътрудничество с преподаватели и връстници. Студентите прераснат в мечтател лидери, които вдъхновяват ефективни екипи, компании и общности.... [-]

Съединени Американски Щати Колумбия
Запитване на информация
Задочно обучение
24 месеца
Онлайн обучение
Научете повече на английски