ONLINESTUDIES

Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

Магистърските програми са специализирани академични програми, които обикновено продължават две години и могат да включват подготовка на изследвания или написване на научна работа. Такива напреднали програми позволяват на студентите допълнително да специализират своето образование в област, която ги интересува.

Студентите, които се интересуват от работа с самолети в каквото и да е качество, могат да бъдат заинтригувани от програма за транспортна авиация. Този курс на обучение често предлага обучение за потенциални авиационни техници, механици и пилоти, които искат да се справят с всички видове въздухоплавателни средства, от малки самолети до търговски самолети.

Образование в САЩ се извършват главно от публичния сектор, с контрола и финансирането идва от три нива: държавни, местни и федерални, в този ред.Общите изисквания за изучаване на по-високо ниво на образование в САЩ ще включва прием есе (известен също като декларация за целта или лично изявление), академична справка, препоръка / референтни писма, Езикови тестове

Намерете бакалавриати в най-добрите и акредитирани университети, бизнес училища и колежи в Европа, САЩ, Великобритания, Азия и по цял свят! Спестявайте време!

1 резултата за Транспортна авиация, Съединени Американски Щати Filter

Майстор на търговската авиация

Delta State University, College of Business
Магистратура
<
Задочно
Онлайн обучение

Господарят на търговската авиация в програмата осигурява целенасочена разбиране на авиационни понятия и операции. Програмата е ориентирана към авиацията управление и авиацията ...

Научете повече