Filter
Магистратура
Темпо на обучение: Всички

Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

Онлайн магистърска степен може да бъде преследвана след бакалавърска степен или по време на работа. Тъй като това е онлайн, студентите могат да участват в клас от всички краища на света. Магистърска степен обикновено отнема между една и две години, за да завърши.

Какво е онлайн Магистър по трудови отношения? Тази програма на проучване има за цел да даде на студентите необходимите умения за ефективно изграждане на отношения в рамките на организацията. Студентите могат да получат практически опит с преговорите по договора и кариерно консултиране. Някои програми могат също да се рови в социологията на културата на работа, за да помогне на учениците да разберат по-добре как да се поддържа отношения. Необходимите курсове за тази степен се различават от университета, но биха могли да включват трудови отношения, икономика, управление на човешки ресурси, право, трудовите взаимоотношения и сложни организации.

Силни общуване и сътрудничество умения могат да ви направят кандидат конкурентен, когато дойде време да си намери работа или да получите повишение.Онлайн Магистър по трудови отношения е от полза, защото това може да ви накара да отговаря на условията за по-висока начална заплата.

Преди стартиране на програма, трябва да разбера дали това е точно за вашия бюджет. С поглед към разходите за онлайн магистърска степен със сигурност ще ви помогне в това приключение. Защото обучение може да варира от едно училище в следващия, трябва да се свържете на институцията се интересувате от присъстващите, за да научите повече за цената.

Тази степен може да ви подготви за широк кръг от работни места в рамките на една корпоративна структура. Студентите са отишли ​​за да станат специалисти по човешки ресурси, директори на човешките ресурси, техници планиране на човешките ресурси, консултанти по човешки ресурси, мениджъри на човешки ресурси и административни треньори. Може да придобият уменията, необходими, за да работи в тясно сътрудничество заедно с колегите си, или по-нататъшното си образование през докторска степен.

Искате ли да започнете да печелите онлайн Магистър по трудови отношения?Търсене на програма по-долу и се свържете директно с офиса допускане на училището по ваш избор чрез попълване на олово под формата.

Научете повече Свиване
Други възможности в тази научна област:

2 резултата за Трудови отношения

CEREM

Целта на тази програма е не само технически познания, но и да предадат обучава в уменията и нагласите, необходими ... [+]

Целта на тази програма е не само технически познания, но и да предадат обучава в уменията и нагласите, необходими за извършване на управленски функции на най-високо ниво, които съчетават теория и практика и улеснява ученето чрез опит, с За да се получи обща представа за света на бизнеса.

Cerem придава специализирано обучение, поддържане на високо ниво на качеството чрез отличен екип от учители и преподаватели, които са активни професионалисти и специалисти в съответните области от технически характер.... [-]

Испания Мадрид
Отворено кандидатстване
Редовно обучение
9 месеца
Онлайн обучение
Научете повече на английски
Divulgazione Dinamica

Международната магистърска програма по човешките ресурси и заетостта (италианско-испански) позволява да се специализират обучението си в нова област на нашата система на ... [+]

Програмен език: италиански / Испански

Международната магистърска програма по човешките ресурси и заетостта (италианско-испански) Международната магистърска програма по човешките ресурси и заетостта (италианско-испански) позволява да се специализират обучението си в нова област на нашата система на производство, от социален подход. Divulgazione Динамика предлага тази степен да отговори на нарастващото търсене на вътрешния и на международния професионалисти специализирани и добре подготвени за преводни и междукултурния, за справяне с всички нужди в контекст, който става все по-глобален. СЪДЪРЖАНИЕ: 1.ПАЗАРА НА ТРУДА - Заетост и обучение Политики - Характеристиките на работната сила в страната ни в края на ХХ век, във връзка с нови технологии и нови източници на заетост 2. ПСИХОЛОГИЯ НА БЕЗРАБОТИЦА - Психологически теории, които свързват труда и психично здраве - Подходи за да бъдат приети от психо-социални програми за интервенция, които смекчават въздействието на безработицата 3. Кариерно ориентиране - Определете какво се разбира под професионалното ориентиране, как да се организира този процес, което да се използва методологията, какъв тип клиенти посещаващи услуги за ориентиране и анализира характеристиките на тези групи за по-ефективно и ефикасно. 4. ЗАЕТИТЕ ЛИЦА - Процесът на професионална интеграция - Активните политики на пазара на труда, насочени към създаването на предприятия, така и за насърчаване на заетост и обучение включване 5.Техническо разследване на СОЦИАЛЕН - Инструменти и методология, които улесняват анализа на реалността при разследването на действие 6. ПРОЕКТИРАНЕ - Нива на планиране: план, програма, проект - Нива на проекти - Фази на проекта - Елементи на проекта - Качество на проектите. Пътеводител... [-]

Испания Севиля
Септември 2020
Задочно обучение
600 часове
Онлайн обучение
Научете повече на английски