close

Филтри

Преглед на резултатите

Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

С магистърска степен, студент е в състояние да се съсредоточи обучението си по определена тематика. За да се запишат, студенти обикновено трябва вече да имат бакалавърска степен. магистърски програми обикновено са нео… Научете повече

С магистърска степен, студент е в състояние да се съсредоточи обучението си по определена тематика. За да се запишат, студенти обикновено трябва вече да имат бакалавърска степен. магистърски програми обикновено са необходими една до две години, за да завърши.

Какво е онлайн Магистър по моден дизайн? Магистърска степен по моден дизайн отваря вратите към студенти, които желаят да развиват своите умения и знания на мода. Повечето програми се фокусират върху подпомагане на студентите да създават свои собствени колекции и развиват портфейли, като същевременно им се предоставя с по-задълбочено проучване на важни теми модни свързани да им помогне да започнат собствен бизнес. Курсове по програма могат да включват промоция мода, скициране и илюстрация, модна теория, компютърно подсилена моден дизайн и модни материали и конструкции.

степен програма A моден дизайн магистърска дава възможност на хората да поемат своята модна кариера на следващото ниво, като им предоставя бизнес умения и задълбочени познания в областта на дизайна. Студентите също така имат възможност да се разработи портфейл, който може да се използва, за да осигури на клиентите.

Цената на програмата е трудно да се оцени като цяло, тъй като те се различават значително от училище на училище. Студентите, които искат точна оценка на разходите трябва да се обърнете към избраната от тях училище.

Повечето завършили степен магистърска програма в модния дизайн желание да се превърне в моден дизайнер. Студентите могат да се приготвят да започнат свой собствен бизнес или работа за съществуваща модна къща. Програми често позволяват на студентите да се правят връзки в областта, които след това могат да доведат до потенциални работни места като проектант, консултант или продажби професионални. Завършилите могат да работят в различни области на модата, като мъжки облекла, вечерни рокли, булчински рокли, аксесоари или детско облекло.

Лицата, които желаят кариера като моден дизайнер, но които се нуждаят от по-голям опит и знания за бизнеса може да се намери майстор в Fashion Design програма е точно за тях. Търсене на програма по-долу и се свържете директно с офиса допускане на училището по ваш избор чрез попълване на олово под формата.

Свиване
Други възможности в тази научна област: 
format_list_bulleted Филтри
ESDESIGN - Escuela Superior de Diseño de Barcelona
Барселона, Испания

Какво се случва, когато имам проект за марка, много ясна вселена и команда на света на бизнеса, но нямам достатъчно информация за модния сектор и всичко около него? ... +

Какво се случва, когато имам проект за марка, много ясна вселена и команда на света на бизнеса, но нямам достатъчно информация за модния сектор и всичко около него? -
Магистратура
Редовно
12 месеца
испански
Онлайн обучение
 

СЪВЕТ! Ако представлявате учебно заведение и искате да добавите вашите програми към нашите списъци, свържете се с нас тук