Filter
Магистратура
Темпо на обучение: Всички

Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

Получаването на магистърска степен може да бъде чудесен начин да продължите да изграждате опит в областта на следването си след завършване на бакалавърска степен. Магистърската степен може да включва комбинация от инструкции за обучение в клас и изследователски проекти. При дължини на програмата, вариращи от една до няколко години, има много опции.

Какво е магистър по филмови проучвания? Това е академична програма, която подготвя студенти за различни кариери във филмовата индустрия. В основополагащите курсове учените научават за теорията и историята на филмите. В зависимост от програмата студентите могат да се съсредоточат върху конкретен жанр или режисьор. Участниците в програмата могат да имат възможност да научат повече за сценарий, форми на кино и филмова критика.

Освен да се научи как да прави филми, един магистър по филмови проучвания може да помогне на учениците да подобрят уменията си за комуникация и критично мислене. Индивидите също биха могли да се справят по-добре с управлението на своето време.

Таксите за получаване на магистърска степен по филмови проучвания варират според училището. Фактори като местоположението и продължителността на програмата могат да повлияят на цената. Добра идея е да се свържете с конкретни училища, за да получите повече информация за финансовите изисквания на програмата.

Придобиването на магистърска степен по филмови проучвания може да отвори много врати във филмовата и телевизионната индустрия и извън нея. Един студент може да работи по много аспекти на производствения процес, включително като сценарист, редактор, оператор на фотоапарати, фотограф, асистент по производството, мениджър на място, директор или продуцент. Тези програми могат също така да подготвят учащия да работи като агент по печата, филмов критик, телевизионен рецензент или филмов библиотекар. Завършилите могат да намерят и роли в рекламната и маркетинговата индустрия, като мениджъри на сметки, художествени директори или copywriters.

Перспективните студенти имат много възможности да избират магистърска степен по филмови проучвания. Много училища имат гъвкави предложения, като модули за дистанционно обучение и графици за работа на непълен работен ден, за да се адаптират към нуждите на учениците. Потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.

Научете повече Свиване
Други възможности в тази научна област:

2 резултата за Филмови науки

Campus Universitario Europeo

С Professional магистър CUE в Filmmaking, ще придаде на нашите ученици на световно и включват всички процеси, които съставляват eloboración на аудиовизуалната, филми, вид ... [+]

Professional магистър CUE - Filmmaking С CUE Professional Магистър по Filmmaking, ще придаде на нашите ученици всеобхватен и приобщаващ на всички процеси, които съставят една работа eloboración аудиовизуални филми, видео клипове, ТВ клипове ... Също така да ви помогне да развие умения, необходими за управлението и ръководството на аудиовизуални технически екип. The Master Professional осигурява солидна професионална подготовка и им дава инструменти за решаване на проблеми и вземане на решения, така творчески като техники, отварянето на пазара, много по-широк професионален, благодарение на обучението качество.... [-]

Испания Marbella A Coruña Madrid
Септември 2019
Редовно обучение
Задочно обучение
6 месеца
Онлайн обучение
Научете повече на английски
Flexible Learning with Falmouth University

Този курс е предназначен да ви снабди с уменията за писане, промишлеността ноу-хау, професионални умения и опит на съвместна работа, че вечно променящите се изисквания на ... [+]

Онлайн курс с факултативни семинари лице в лице.

Отстъпка за ранни птици до £ 1000.

Преглед

Курсът е предназначен да ви екипира с писането и професионалните умения, индустриалното ноу-хау и опита на съвместната работа, за да отговори на изискванията на постоянно развиващата се индустрия. Тя има за цел да създаде бързи мислещи и адаптивни възпитаници, които се открояват от тълпата и да разберат какво е необходимо, за да работят в различни индустрии за екран.... [-]

Великобритания Saint Ives
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
2 години
Онлайн обучение
Научете повече на английски