Filter
Испания

Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

Магистърските програми са специализирани академични програми, които обикновено продължават две години и могат да включват подготовка на изследвания или написване на научна работа. Такива напреднали програми позволяват на студентите допълнително да специализират своето образование в област, която ги интересува.

Испания (испански: España) е разнообразна страна, споделяне на Иберийския полуостров с Португалия в западния край на Средиземно море. Испания се счита екзотична страна в Европа благодарение на приятелски жители и спокоен начин на живот. Нормалната продължителност на университетски курсове в Испания е на 4 години, с изключение на медицина и двойни дипломи, които са шест. Мадрид и Барселона са добре известни градове по целия свят със своята кухня, оживен нощен живот и световноизвестната фолклор и празненства.

Madrid City е столицата на Испания. Това е столицата с над 3 милиона жители. Той разполага с арена наречена Las Ventas, който е домакин на ежегодно събитие бикоборството. В града има много държавни и частни университети.

Намерете бакалавриати в най-добрите и акредитирани университети, бизнес училища и колежи в Европа, САЩ, Великобритания, Азия и по цял свят! Спестявайте време!

Научете повече Свиване
Други възможности в тази научна област:

1 резултата за Food and Beverage Business, Madrid

Място
Испания
Темпо на обучение
Други възможности в тази научна област:
OSTELEA | Distancia

Магистър по мениджмънт и възстановяване на хотели, който има за цел да обучи професионалисти и мениджъри да ръководят глобални бизнес проекти в областта на управлението н ... [+]

Секторът на туризма в продължение на десетилетия е един от основните сектори в социалното и икономическо развитие на страната. Така през миналата година секторът нарасна с 3%, като генерира повече от 53 000 работни места. И в него хотелският сектор е ключов елемент от туризма и един от тези, които през последните години са се увеличили.

В този контекст, с нарастващ сектор, който постоянно изисква обучени професионалисти да действат на непрекъснато развиващ се пазар, се ражда Изпълнителният магистър по хотелско управление и възстановяване, преподаван от Остелейската школа по туризъм... [-]

Испания Madrid Barcelona
Септември 2019
Редовно обучение
12 months
Онлайн обучение
Комбинирано в кампус и онлайн
Научете повече на английски