Все по-често фирми прилагат нови организационни модели, базирани на човешкия капитал като конкурентна разлика.

Модерно управление на човешките ресурси изисква наличието и действието на квалифицирани специалисти в областта, работата трябва да лежи, който е получил специализирана в широката рамка на обучението на човешките ресурси.


В отговор на това търсене, Свободния университет на Мадрид (UDIMA) придава официалното заглавие на Магистър по мениджмънт и управление на човешките ресурси, чиято учебна програма е публикуван в броя на Държавен вестник 141 от 13 юни 2013 година.

Вашата цел е да получите професионалисти с общите и специфични умения, необходими, за да се интегрират и да се развие хора в рамките на бизнес проект, който включва търси своя ангажимент към него, като по този начин се допринася за диференциацията на компанията и нейната устойчивост.

Това е квалификация с множество възможности за кариера: самостоятелна заетост, платена работа или държавен служител в служба на правителството дейност.

Те са свързани

Завършва право, икономика, инженеринг, социология, психология, педагогика, Политология и комуникация, социални Завършилите и диплома по трудови отношения ... които искат да развиват кариерата си в човешки ресурси и трудовите отношения на дружеството или в областта на Management Consulting и проекти.

Признаване

официално заглавие

Студентите, които отговарят на изискванията на Свободния университет на Мадрид (UDIMA) ще бъдат наградени титлата магистър по мениджмънт и управление на човешките ресурси, предлагани от UDIMA, освен заглавието на Professional магистър, издаден от Центъра за финансови изследвания.

ИЗИСКВАНИЯ: акредитация на висше образование. Осъществяване на всички тестове за оценка и финален изпит UDIMA.

Магистърската програма [60 ECTS]

Развитието на Учителя по мениджмънт и управление на човешките ресурси включва следните модули:

 • Компютърен модул прилага за човешки ресурси: има за цел да научи ученика да управлява в условията на дистанционно обучение, чрез UDIMA на платформа за обучение, и да получите най-доброто от различните дейности за обучение.
 • Интегрирано управление Модул системи за предотвратяване и Quality Company: обща цел, обща цел , за да се улесни интегрирането на системи за предотвратяване и управление на качеството и управление на човешките ресурси.
 • Модул за управление, управление на човешките ресурси и развитие: обща цел е да се развият тези умения, чието приложение се опитва да направи организации успяват наемат и задържат най-подходящия за тях, в зависимост от тяхната култура и стратегия хора.
 • Модул за управление на човешките ресурси: развива "нормативна" познаването на професията. Професионални HR трябва да знаят в дълбочина на социалното законодателство, с двойна цел: първо, стриктно спазва своя съответствие и, второ, как да избират между законово възможни алтернативи, които най-добре служи на целите на културата и организационната стратегия. По този начин, професионалистът HR не се превърне в обикновен апликатор на нормата, но е в състояние да се превърне в източник на конкурентоспособността на компанията.
 • Модул за развитие Управление: обща цел е да се улесни разбирането и развитието на някои ключови умения, които всички специалисти и мениджъри трябва да притежават.
 • Теза Модул магистърска: има за цел да допълни и координиране на теоретичните знания, придобити по време на Учителя, като се поставят в "истински" сценарий, с цел да запознае студентите с развитието на дейността по управление на на човешките ресурси.
 • В официалната версия на Учителя провеждане съобразено със съдържанието от него във всяка фирма или организация, където типична дейност на професионален HR професионални дейности са разработени, така че външните практики също ще трябва да придобият уменията, и точните умения в развитието на професията.

Методология

Наличие и онлайн

Модалността се осъществява чрез интерактивни упражнения, в които и двете индивидуална работа и участие в работни групи е балансиран, студентите придобиват и подобряват знанията и уменията, необходими за упражняване на професионалната роля искат да играят. Методиките използват, са:

 • Резолюция на случаи.
 • Ролевите и видео-обучение.
 • обяснителен метод.
 • обучение умения.
 • Участие в семинари и конференции.
 • Извършване упражнения.
 • Екипи. Дебати и дискусии.
 • Final майстор на проекта и т.н.

Ние се стреми да развива участие на студентите, увеличаване на техния капацитет за вземане на решения и консенсус за намиране на решения на сложни проблеми.

За да се получи съдействието диплома 90 100 изискваните класове и да мине, предложени в рамките на Учителя тестовете.

На режим линия е отворен период на записване през цялата година.

Програма с обучение на:
 • испански

Прегледайте още 10 курсове в UDIMA - Universidad a Distancia de Madrid »

Този курс е Онлайн обучение
Start Date
Септ. 2020
Duration
12 
Задочно обучение
Price
4,800 EUR
По място
По дата