Магистърска степен по счетоводство и финансово управление (доливане)

Общ преглед

Описание на програмата

Подредена да следва последните ACCA изпити, нашата магистърска програма по счетоводство и финансов мениджмънт Top-Up е проектирана да подпомогне развитието ви в кариерата в сферата на бизнеса, счетоводството и финансовия мениджмънт. Той предлага финанси, счетоводство и по-широки знания за управление, които могат да бъдат централни за успеха в много индустрии на частния и публичния сектор.

Нашият специализиран, висококвалифициран и опитен екип ще ви води в проучване на принципите и практиката на финансовото управление и счетоводството, на контекста, в който работят и как се управляват. Ще ви помогнем да придобиете приложните умения, свързани с финансовото отчитане и финансовото управление, както и по-широки въпроси на управление като корпоративна и социална отговорност, бизнес етика, риск и бизнес стратегия, финансови резултати и данъчно облагане / одит.

Ще бъдете насърчени да изследвате методите на изследване, което ви дава шанс да разберете разбирането за редица изследователски инструменти и аналитични техники. Тези знания ще бъдат полезни, когато предприемете дисертацията на своя магистър, когато извършите съществено изследване по въпросите на счетоводството или финансовото управление, ще подобрят вашите критични и разследващи умения и биха могли да се възползват от вашата професионална практика.

Акценти на курса

Този курс има за цел да надгради вашата професионална квалификация за кариера в областта на финансовото управление или счетоводството.

  • Учебните и изследователските умения, с които ще се запознаете, са търсени далеч извън сектора на финансовите услуги.
  • Ще бъдете насърчени да развиете ключови способности за критично мислене и осъзнаване на принципите и техниките, необходими за ефективно вземане на финансови решения.

Изисквания за вход

Квалифицираните счетоводители (CIPFA / CIMA / ICAEW / ICAS / ACCA) могат да получат до 90 освобождавания от кредити от MSc, което позволява директно влизане в този Top Up. Често регулираните квалификации в съответна предметна област на ниво 7 също могат да привличат изключения до 90 кредита.128889_photo-1460925895917-afdab827c52f.jpg Карлос Муза / Unsplash

продължителност

Два семестъра.

вид

Пълен работен ден, онлайн класове.

Започнете датите

Септември, януари, юни.

Програмни модули

  • Стратегически бизнес лидер
  • Методи за изследване на счетоводителите
  • дисертация

Кариера и професионално развитие

Курсът MSc Accountancy and Financial Management Top Up е предназначен за професионалисти, работещи в сектора на бизнеса, счетоводството и финансите. Програмата ще ви даде възможност да затвърдите разбирането си за принципите и практиката на финансовото управление и счетоводството, за контекста, в който работят и как се управляват. Тя ви предлага възможността да приложите уменията, които сте научили в областта на финансите, както и по-широките проблеми на мениджмънта, които завършват във вашата финална дисертация - и постигането на пълната ви магистърска степен.

Последна актуализация Март 2020

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия

За учебното заведение

With a student body of around 11,000, you will get the best of all worlds at Bolton. You will be based on a modern, compact campus where no-one feels anonymous and, with small teaching groups on many ... Научете повече

With a student body of around 11,000, you will get the best of all worlds at Bolton. You will be based on a modern, compact campus where no-one feels anonymous and, with small teaching groups on many courses, you can be sure you are a name, not just a number. Свиване