Магистърска степен по частна охрана

Общ преглед

Описание на програмата

С това официално обучение по частна сигурност от университета в Пегасо ще можете да намерите глобална визия за сигурността във всички нейни аспекти на обучение, развивайки професионален капацитет за създаване на аварийни планове както в национален, така и в международен план, планове за действие при извънредни ситуации, анализ на рискове, сигурност в затворите и наблюдение в музеите, за да назовем няколко подходящи действия.

Тя продължава 9 месеца и е 100% онлайн, което ви позволява да управлявате своите графици в съответствие с текущия си начин на живот.

Какъв тип съдържание ще видите, когато изучавате това официално обучение за частна сигурност?

Някои от най-важните съдържания, които можете да изучавате с това обучение са следните:

 • Цялостно управление на сигурността
 • Делинквентна феноменология
 • Фондация за частно разследване
 • Методология на научните изследвания в областта на социалните науки

Цели на обучението на официалната магистърска степен по частна охрана

Основната цел на официалната магистърска степен по частна сигурност е да обучава студентите в теоретични, практически и методически аспекти, като ви предоставя всички необходими инструменти, които да ви позволят да работите на работното място като цялостен и ефективен професионалист.

Освен това основната ни философия е, че постигате високи постижения в обучението на различните области на сигурност на глобално ниво, подготвяйки ви това за всички предизвикателства, които настоящите професии в тази област водят.

Начална дата на класовете

Тъй като поканите за нашите официални степени трябва да отговарят на минимален брой студенти, за да може да се осъществи академичната програма, INISEG си запазва правото да променя, преустановява или премахва датата на определено обаждане, информиращо всеки студент по имейл или по телефона тази актуализация на датата.

Изобщо не е намерението на INISEG да създава проблеми или неудобства с възможните промени, които могат да настъпят в тези процеси на фиксирани разговори и преди всеки възникнал проблем е и ще бъде нашата мисия да успеем да го разрешим по най-добрия начин и да потърсим оптималния. решение за нашите студенти.

Учебна програма на официалната магистърска степен по частна охрана

 • Основи на частната сигурност
 • Управление на сигурността
 • Управление на събития Планове за сигурност
 • Отдел за сигурност. Защита на трудовите рискове
 • Престъпност и киберсигурност
 • Гражданска защита и извънредни ситуации
 • Критични инфраструктури
 • Човешки ресурси, материални ресурси и наемане
 • Изследователска методология в социалните науки
 • Магистърска теза

Официален магистър по частна охрана

двойна степен

Студентите, които са получили достъп до официалната магистърска степен по частна сигурност с академична степен, бакалавърска степен или еквивалент, получават:

Официално заглавие на Италианския университет в Пегасо (Master di II Livello)

"Университетски магистър по частна сигурност"

Собствено заглавие INISEG

„Магистър по частна охрана“

Студентите, които са получили достъп до магистърската програма по частна сигурност без академична степен, бакалавърска степен или еквивалент, получават:

Собствено заглавие INISEG

„Магистър по частна охрана“

Изисквания за обучение на Официален магистър по частна сигурност

За достъп до този магистър по частна сигурност не е необходимо да имате завършена висше образование (бакалавърска степен, степен или диплома). Можете да получите достъп до тази програма от две еднакво валидни опции:

 • С университетска степен
  Като имате предишна университетска степен, можете директно да получите достъп до двойна степен, официалното заглавие на университета в Пегасо (което ви позволява да получите достъп до докторантурата) и собственото звание на INISEG.
 • Без висше образование
  Ако нямате висше образование, можете също така да получите достъп до този магистър по частна сигурност, като получите степен INISEG, която в професионален план студентът придобива същото съдържание, учители и практики като официална степен, разликата е, че нямате достъп до докторантурата, но ако това позволява специализация в сектора и подобряване на наемането на работа и новите изисквания.

Магистърът по частна сигурност е насочен главно към директорите по сигурността, силите и органите за сигурност, експертите по сигурността, специалистите по сигурността и всички хора, които се интересуват от тази област.

Професионални възможности на официалната магистърска степен по частна охрана

Областта на работа на този магистър по частна сигурност обхваща както публични, така и частни компании.

Професионалистът ще може да работи в областта на частната охрана, прилагайки всичките си знания на практика в различните области на кариерата.

Помощник, шеф, директор или ръководител на отдел за сигурност са възможностите, които ще ви даде това официално онлайн обучение за частна сигурност .

Последна актуализация Март 2020

За учебното заведение

INISEG es un Instituto Internacional de Estudios que nació como una necesidad de entregar a sus futuros alumnos toda la formación, información de estudios, actividades y oportunidades profesionales qu ... Научете повече

INISEG es un Instituto Internacional de Estudios que nació como una necesidad de entregar a sus futuros alumnos toda la formación, información de estudios, actividades y oportunidades profesionales que se desarrollan en el área de la Seguridad Global. Свиване