С помощта на Agence Universitaire на франкофонията (AUF), на факултета по журналистика в Лил (ESJ Лил) и Института за администриране на Лил фирми (IAE Лил) ги предлагаме 2 Международен майстор в Media Management (Mi2M) дистанционно,

Това обучение е за мениджърите и мениджърите на средно ниво на медиите (редакционен директор, редактор, мениджър, главен секретар на писане, комуникации директор, маркетинг директор, програмен директор, директор антени, директор станция, и т.н.) и на франкофоните общуването. За да кандидатствате, кандидатите трябва да притежават BAC + 4 или еквивалентен (BAC + 3 съгласи, че кандидатът има минимум три години опит в областта на медиите или управление).

Тази степен се стреми да развие управленските умения на пресата офицери и франкофонски общуване, чрез осигуряване на подходяща и полезна образование в съответната професионална насоченост. Тя също така ще даде възможност на всеки ученик да конкретно подобри собствената си практика за управление в рамките на своята професионална среда, чрез индивидуална обучаван проект. Накрая, обучение е възможност за учениците да представят и споделят своя опит и управленски практики. Тези умения ще бъдат валидирани от получаване на френски степен от IAE Лил.

Студентите ще бъдат избрани от жури, съставено от представители на IAE Лил и ESJ Лил, след това се записва в IAE Лил.

Програма с обучение на:
  • Френски

Прегледайте още 1 курсове в ESJ Lille : École Supérieure de Journalisme »

Този курс е Онлайн обучение
Start Date
Септ. 2020
Duration
18 
Задочно обучение
Price
4,000 EUR
По място
По дата
Start Date
Септ. 2020
Крайна дата за записване