Преглед

Магистърската програма за обучение по архиви и документи в Университета за информация в Университета в Сан Хосе подготвя студентите за кариера в бързо развиващите се области на управление на архиви, корпоративни архиви и управление на информацията.

Напреднала технология

Студентите се научават да използват сложни технологии за организиране, съхраняване и осигуряване на достъп до нарастващ обем цифрови и аналогови активи. Завършилите програмата MARA online ще бъдат сред малкото информационни специалисти, специално обучени да управляват незаменими, но силно уязвими дигитални материали, които сега се произвеждат от корпоративни, правителствени и неправителствени организации.

Подготовка за сертифициране

Програмата MARA е разработена така, че да подготви завършилите да вземат и дипломиран мениджър, регистриран от Института на мениджърите на сертифицираните архиви, и сертифицирания архивист, проведен от Академията на сертифицираните архивисти.

5 Ползи от напълно онлайн модела на нашето училище

1. Курсовата работа и обучението са предназначени за онлайн обучение. Нашите инструктори са експерти в онлайн обучението и преподават онлайн курсове.

2. Технологията е в челните редици на всичко, което правим, със специални ресурси за подпомагане на приемането на нови технологии, които подобряват нашата онлайн учебна среда.

3. Всички наши ученици са онлайн ученици, които могат да живеят в града или от другата страна на земното кълбо, като осигуряват разнообразие от гледни точки, които обогатяват учебното им пътуване.

4. Всички ресурси на нашето училище са фокусирани върху подпомагане на онлайн студенти, включително нашето кариерно консултиране, академично консултиране и екип за техническа поддръжка.

5. Нашият факултет може да фокусира цялото си време, енергия и креативност, за да посрещне нуждите на нашите онлайн студенти. Нашите програми се предлагат само онлайн.

Вашата кариера - MARA

Ролята на професионалистите в областта на архивите се трансформира от човек, който е или архивист, или мениджър на записи и информация, към човек, който сега трябва да разбере и да може да поеме отговорностите на двете позиции.

Професионалистите в областта на записите трябва да приемат промяната, породена от възникващите технологии, инструменти, закони, регламенти и социални съображения, които оказват влияние върху програмите и практиките за съхраняване на документи. Професионалистите в областта на архивите трябва да участват не само в разработването на практически решения на представените предизвикателства, но също и в разработването на нови архивни и архивни теории и подходи за управление на информацията, които могат фундаментално да променят воденето на записи в информационната ера.

Изисквания за прием

Кандидатите, които отговарят на следните изисквания, ще бъдат разглеждани за приемане в магистърската програма по архивиране и архивиране:

  • Бакалавърска степен от която и да е регионално акредитирана институция по всяка дисциплина със среден успех от най-малко 3,0 в бакалавърската степен или през последните 60 семестъра или 90 четвърти. Курсовата работа, завършена след бакалавърската степен, ще бъде включена в изчислението; следователно, ако курсовата работа на следдипломната бакалавърска степен кара GPA да падне под 3.0, това ще бъде причина за отказ. (GPA може да се повиши, като се вземат класове във всяка регионално акредитирана институция. Класовете трябва да се използват в образователна програма в тази институция.
  • Общо разбиране за компютрите и технологиите. Вж. Изисквания за технологична грамотност.
  • Достъп до компютър с интернет връзка и подходящ софтуер. Вижте Изисквания за домашни компютри.
  • Международните кандидати трябва да имат оценка TOEFL от 600 (хартиена версия), 250 (компютърна версия) или 100 (интернет базирана); или резултат от IELTS 8.

Забележка: Ние не изискваме GMAT или GRE тест, препоръчителни писма, декларация за цел или автобиография. Затова, моля, не включвайте тези в заявката си.

Програма с обучение на:
  • Английски
San Jose State University - School of Information

Прегледайте още 3 курсове в San Jose State University - School of Information »

Последна актуализация Януари 22, 2019
Този курс е Онлайн обучение
Start Date
Авг. 2020
Duration
1 - 7 
Price
19,908 USD

Master of Archives and Records Administration