Магистър по бизнес администрация и мениджмънт (MBA) - специалност в здравния мениджмънт

Общ преглед

Описание на програмата

Магистър по онлайн здравно управление на IMF (MBA Sanitary Management), се стреми да обучи специалисти, специализирани в управлението и администрирането на здравния сектор, чиито разходи представляват над 9,6% от БВП в Испания. Този сектор преминава през трансформация, в която научните постижения, новите технологии, демографските условия на населението, законодателството, бюджетната и финансовата политика, наред с други фактори, правят необходимото адекватно управление на ресурсите, които гарантират устойчива санитарна система. Тази трансформация на здравния сектор е пряка последица от необходимостта от нови специалисти, специализирани в управлението, здравния мениджмънт и болничната администрация както за публичния, така и за частния сектор.

В този контекст, изучаването на магистърска степен по бизнес администрация в здравния мениджмънт ви дава възможност да управлявате ефективно и да изпълнявате управленски и консултантски функции в здравните институции, както в световен мащаб, така и във всяка от неговите области: маркетинг, финанси, човешки ресурси, логистика, стратегическо планиране, качеството, здравната отговорност и т.н.

След завършване на магистърска степен по здравен мениджмънт, студентът ще има знания, за да разбере текущата ситуация в здравната система, етичната отговорност и нуждите на удовлетвореността на клиентите, за да овладее всички съществуващи здравни модели. Придобийте инструментите и овладейте техниките и моделите за управление на клиники и болници.

В IMF искаме да се присъединим към магистратура по мениджмънт в областта на здравеопазването с академичното одобрение на Университета в Небрия, като му придадем университетска степен.

Като студент на всеки курс на училището по мениджмънт на здравеопазването, IMF предлага на студентите достъп до заетост и обмен на стажове.

ЦЕЛИ на магистратурата по Бизнес мениджмънт и администрация (MBA) - Специалност по управление на здравето

Развиване на управленски и аналитични умения за правилно управление на бизнеса.

В нашето Училище по Здравен Мениджмънт Вие също ще научите:

 • Разработване на най-важните области, които здравните мениджъри трябва да овладеят, за да адресират управлението на здравните организации по ефективен начин, като маркетинг, човешки ресурси, финанси, логистика, качество, здравна отговорност, стратегическо планиране и нови тенденции в управлението на здравеопазването.
 • Развиване на управленски и аналитични умения за правилно управление на бизнеса и подобряване на професионалното ви бъдеще.
 • Да има координация и насока в рамките на основната рамка на знанието
 • на здравните организации.
 • Разбиране на текущото състояние на здравната система, нуждите от удовлетвореност на клиентите и етичната отговорност на здравния мениджмънт и познаване на политическата, социалната и икономическата среда, в която работят различните съществуващи здравни модели.
 • Овладейте стратегическото планиране и фазите, в които тя е разделена и познавате основните понятия, свързани с отделите за качество и човешки ресурси.
 • Разбиране на важността на логистичната функция във всички здравни организации и овладяване на основните познания по инженерни и болнични техники за поддръжка.
 • Да анализира състоянието на устойчивостта на здравната система от гледна точка на помощта и финансите и да определи характеристиките на различните здравни модели, които съществуват едновременно в здравната система.

Методология и оценка

МЕТОДИКА

Магистър по управление на здравето (MBA) се преподава с напълно достъпна методология, чрез онлайн обучение.

 • Онлайн режим: Виртуалният кампус е достъпен по всяко време и по всяко време.
 • Модалност на разстояние: Книги и материали в текстов формат със съдържанието.

В допълнение към изучаването на Здравния мениджмънт на MBA в някой от неговите условия ще имате:

 • Онлайн класове: Чрез нашата виртуална платформа ще имате достъп до онлайн класове на живо. Взаимодействайте с учителите и задавайте въпроси. Също така, в случай, че не сте в състояние да присъствате, всички записани сесии ще бъдат видени отново.
 • Virtual Campus: Основната точка на онлайн обучението на IMF . Ще имате цялото съдържание и учебни материали. Благодарение на интуитивната си употреба, тя улеснява достъпа и ученето.
 • Експертни преподаватели: Професионалистите от сектора ще играят ролята на личен наставник, те ще участват във вашето обучение, придружават ви през цялата кариера. Можете да се свържете с тях чрез телефон, лице в лице, разговори или форуми.
 • Виртуална библиотека: Безплатен достъп до повече от 9 000 препратки, свързани със света на здравето и управлението на бизнеса.
 • Вебинари и новини. Професионалистите от сектора ще споделят своите знания на събития и ще обсъдят актуални въпроси. С нашите майсторски класове и кръгли маси можете да провеждате контакти с други експерти и студенти.

ОЦЕНКА

Ученикът има упражнения за самооценка за всеки модул от програмата за обучение, за да му помогне да оцени напредъка в своето обучение. По същия начин, получаването на магистърски степени от IMF Business School на IMF Business School и магистърската степен от Университета в Небрия ще бъде подложено на изпита лице в лице или онлайн, по искане на студента.

възможности за работа

В края на нашата MBA ще бъдете подготвени да практикувате като:

 • Директор и бизнес мениджър в здравния сектор
 • Стратегически консултант във финансовата, маркетинговата или технологичната област на фирмите, свързани със здравеопазването
 • Търговски и маркетингов директор
 • Ръководител на развитието на бизнеса
 • предприемач

Гарантирани практики и борса за заетост

IMF Business School , чрез своя портал за заетост и практики, гарантира на студенти по МВА специалност „Здравен мениджмънт”, стажове в компании в сектора. Проверете условията.

Сред фирмите, с които IMF има споразумения за образователно сътрудничество за обучение в областта на заетостта, включват:

Partners117

Цена и стипендии

В IMF предлагаме на нашите ученици чудесни възможности за плащане:

 • Стипендия до 65%
 • Финансиране до 12 месеца без лихва или банкова интервенция (вижте условията)
 • Начин на плащане: В брой (5% отстъпка) / безлихвено плащане по вноски
Последна актуализация Март 2020

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия

За учебното заведение

IMF is a national reference in training to businesses and individuals; attested by the more than 125,000 students trained. Our training is based on the diversity of areas and expertise of the subjects ... Научете повече

IMF is a national reference in training to businesses and individuals; attested by the more than 125,000 students trained. Our training is based on the diversity of areas and expertise of the subjects we teach. We want to grow with you. The aim is to ensure a high level of satisfaction of our customers through personalized attention and excellence in service quality. This objective requires continuous improvement in the technical and material resources, and maximum involvement of all staff training to IMF is a different experience. Свиване

Акредитации