Магистър по бизнес администрация и управление (MBA)

Общ преглед

Описание на програмата

MBA Онлайн Магистър форми за вас:

 • Получаване на необходимите знания за управлението и насочването на различните дисциплини и техники, които са от съществено значение за правилното функциониране на организация или компания.
 • Разработване, внедряване, проследяване на успешна стратегия за управление на бизнеса.
 • Оценява и оценява пригодността на търговските стратегии.
 • Анализирайте маркетинговия план на една компания и вземете съответни решения за маркетинговите канали в онлайн и международна среда.
 • Извършване на икономически и финансов анализ.
 • Познаване на правилното развитие на управлението на операциите на компанията.

Онлайн MBA е насочена към завършилите с професионален опит и професионалисти, които са работили в компании като мениджъри на средно ниво, които искат да подобрят работата си. Днешната реалност показва, че ако нямате магистърска степен, е много трудно да намерите работа или да я подобрите. След завършване на магистърска степен по мениджмънт и бизнес администрация, еволюцията е очевидна. Функционален директор на МСП може да стане генерален мениджър или функционален директор на голяма компания. В случай на междинна позиция, например, продуктов мениджър може да стане маркетингов директор или директор или мениджър на МСП.

Чрез методологията на случая магистърът по бизнес администрация и мениджмънт (MBA) се фокусира върху предоставянето и консолидирането на знания в две големи групи. Пазари: маркетинг, финанси и човешки ресурси; и междусекторно: останалите области на знанието и преди всичко фокусирани върху клона на комуникацията.

Целта на онлайн MBA е да обучи студентите да формулират и прилагат успешни стратегии в управлението на бизнеса, влизащи във всяка от областите на компанията. Формиране на мениджъри, способни да оценяват маркетинговите планове и подходящите канали за пускане на пазара на продуктите или услугите; контролни операции и логистични планове; информационни системи и технологии; Човешки ресурси; и икономическото и финансово състояние. Накратко, предоставете съществените знания за правилното управление на бизнеса във всеки аспект на организацията.

Искаме да се присъединим към МВА с преподавателския опит на професионалисти с богат опит в управлението и администрирането на компании.

Методология и оценка

МЕТОДИКА

Ние дойдохме с идеята да предложим образование, достъпно за всеки, във всяка ситуация. С повече от 15 години опит в обучението, ние се превърнахме в международен еталон в онлайн образованието.

 • Онлайн методология: Достъп до дневния ред от нашия виртуален кампус. Предлага се 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата.
 • Методология на дистанцията: Ако предпочитате, получете учебния материал в книжен формат.
 • Методология на смесеното обучение: С предимствата на онлайн режима, освен че може да посещавате класове лице в лице.

Ние предлагаме методология, близка до студента, благодарение на основните принципи на нашата методология:

 • Живи виртуални класове: Така че можете да ги видите само с достъп до интернет. Слушайте, питайте и обсъждайте с учителя чрез интерактивната платформа. Ако пропуснете един клас или искате да го видите отново, можете да получите достъп до тях от колежа от IMF .
 • Виртуален кампус: Достъп, когато или където искате, до цялото съдържание на обучението, с възможност да ни гледате през самия инструмент 2.0 или да ги изтеглите в PDF формат. Сътрудничество и взаимодействие с вашите съученици и учители чрез дискусионни и дискусионни групи, форуми и разговори. Възползвайте се от четения, казуси и казуси с възможност за самооценка.
 • Виртуална библиотека: Насладете се на повече от онлайн образователно съдържание, повече от 9000 референции от повече от 120 специализирани издатели и свързани със света на компанията. Виртуалният формат ви позволява да подчертавате, добавяте бележки или да променяте начина, по който текстът се показва с мисията да насърчавате ученето.
 • Неограничен преподавател: Той има подкрепата на личен учител и достъпа на професионални учители от сектора, с които да могат да се обучават и контактуват чрез разговори, форуми, телефон или електронна поща. Ако имате нужда от това, можете да прибягвате до обучение на лице в лице в централата на IMF .
 • Майсторски клас и работа в мрежа: Съществена част от света на обучението са мрежите от контакти. В IMF ние Ви улесняваме да създадете собствена мрежа с колеги и професионалисти от сектора чрез покани за уебинари, кръгли маси и всички видове текущи събития.
 • Практически казус: Всеки модул се проектира на практическо проучване, реална и актуална компания, Amadeus, от която те ще изучават своите данни и обстоятелства. Работата от гледна точка на всеки един от предметите, както студентът учи, ви позволява да развиете глобална визия за света на компанията.

ОЦЕНКА

Непрекъснато оценяване, съобразено с курса на Онлайн MBA. Всеки модул се оценява чрез комбиниране на онлайн изпит и разработване на практически случаи.

Окончателното придобиване на магистърски степени от Университета в Небрия и IMF Business School е предмет на издържане на тестовете на всеки от гореспоменатите модули и подготовката на дипломната работа.

възможности за работа

След завършване на тази магистърска MBA онлайн, ще можете да изпълнявате следните функции:

 • Директор и бизнес администратор.
 • Стратегически консултант в различните области на компанията.
 • Директор търговски, търговски и маркетинг.
 • Бранд мениджър / бранд мениджър.
 • Отговаря за развитието на бизнеса.
 • Продуктов мениджър

Искаме да IMF нашите ученици да придобият езикови умения и език, за да успее в професионалния свят с гаранции компетентност.

Един от начините за акредитиране на езиковите умения е чрез преминаване на официални езикови изпити. Ето защо от нашия отдел за езикови училища на IMF ние се подготвяме за официално сертифициране на езикови изпити в Университета в Кеймбридж (PET, FCE, CAE и CPE).

Борса на заетостта и гарантирани практики

IMF Business School , чрез своя портал за заетост и практики, гарантира на студенти по МВА студенти в компании в сектора. Проверете условията.

Сред фирмите, с които IMF има споразумения за образователно сътрудничество за обучение в областта на заетостта, включват:

Partners113

Цена и стипендии

В IMF предлагаме на нашите ученици чудесни възможности за плащане:

 • Стипендия до 65%
 • Финансиране до 12 месеца без лихва или банкова интервенция (вижте условията)
 • Начин на плащане Онлайн: Парични средства (Отстъпка 5%) / Плащане без лихва
 • Форма на плащане Смесена: Парична наличност (Отстъпка 5%) / Вноска за плащане без лихва
 • Бонус чрез Тристранната фондация

няколко

Модалност: онлайн, смесен
ОЦЕНКА: Онлайн

Последна актуализация Март 2020

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия

За учебното заведение

IMF is a national reference in training to businesses and individuals; attested by the more than 125,000 students trained. Our training is based on the diversity of areas and expertise of the subjects ... Научете повече

IMF is a national reference in training to businesses and individuals; attested by the more than 125,000 students trained. Our training is based on the diversity of areas and expertise of the subjects we teach. We want to grow with you. The aim is to ensure a high level of satisfaction of our customers through personalized attention and excellence in service quality. This objective requires continuous improvement in the technical and material resources, and maximum involvement of all staff training to IMF is a different experience. Свиване

Акредитации