Магистър по бизнес администрация (Университет Нортумбрия)

Общ преглед

Прочетете повече за тази програма на сайта на университета

Описание на програмата

Университет Нортъмбрия

Структура и съдържание

С двойната акредитация на AACSB, Northumbria University се присъединява към Топ 1% от Elite Group Business School по целия свят. Тези членове на елитната група включват технологичен университет Nanyang и университет за управление на Сингапур.

Философията на програмата произтича от принципите на рефлексивната практика и опитното обучение. Ще се ангажирате с принципите и теориите на бизнеса, управлението и организацията, които ще ви осигурят рамки за преглед, размисъл, анализ и критика на съществуващите индивидуални и организационни практики.

Също така ще развиете нови знания и умения, които ще дадат възможност за насърчаване на засилените и по-подходящи практики. Резултатът от този процес ще бъде критична оценка, с цел изграждане на стратегически способности и разбиране на съвременните управленски и организационни въпроси в контекста на промяната. Развитието на студентите като мениджъри и лидери за максимизиране на работата на организацията е в основата на тази философия.

Тази програма се състои от 10 единици и може да бъде завършена за минимум 15 месеца със 100% метод за оценка въз основа на заданието. Програмата за следдипломна индукция ще се проведе по време на първия двугодишен срок на програмата, за да подкрепи студент с добри умения и знания за задачи. Методът за подготовка и изследване на дисертацията има за цел да подготви студента за тяхната дисертация.

Тази програма се предлага под Нюкасълската бизнес школа на университета Northumbria.

 • Лидерите и техният контекст
 • Финансово управление
 • Управление и развитие на човешките ресурси
 • Оперативен мениджмънт и организационно усъвършенстване
 • Стратегия и промяна в глобалната среда
 • Управление на маркетинга - подход за връзка
 • Анализ на бизнес изследванията
 • Съвременни проблеми в управленската практика
 • Анализ на инвестициите и ефективността
 • Магистърската дисертация на бизнес училището в Нюкасъл

Последователността на модула може да варира за всеки термин.


продължителност

Можете да завършите програмата в рамките на 15 месеца.


Професионално признаване и акредитация

 • Топ 1% бизнес училище по света с Асоциация на Advance Collegiate Schools of Business (AACSB)
 • 22-ра за бизнес програмата (The Sunday Times University Guide 2013)
 • Топ 10 за заетост на завършващите (Ръководството на Good Times Good Times за 2012 г.)


Изисквания за вход

Успешно завършване на образователно-квалификационната степен "Бизнес и мениджмънт" с 3 години трудов стаж. Другите квалификации ще бъдат оценявани за всеки отделен случай и окончателното решение ще остане в университета.

Английски изискване:

IELTS 6.5 или еквивалентна


Метод на доставка

Всеки срок е 13-седмичен период, обхващащ минимум 2-3 модула. Всеки модул е ​​снабден с 11-48 часа лекция / семинар. Сесията ще се проведе по време на ежедневния вечер или през уикенда следобед.


Методи за оценка

Цялата оценка в програмата е чрез задачи, в които се очаква студентите да прилагат съответните знания в организационен контекст.


Завършване и степен

Студентите, които успешно завършат и преминат модулите, предвидени в структурата на курса, ще бъдат наградени с магистър по бизнес администрация от университета Нортумбрия.

Наградите за степен ще бъдат същите като тези, присъдени на завършилите в университета.


Такси за програми

Общата такса обхваща университетска регистрация, лекции / уроци / семинари и оценки като задачи / тестове / изпити / проекти (където е приложимо), програмни материали в цифров формат, степен (ако е спечелена) и стенопис.

Последна актуализация Март 2020

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия

За учебното заведение

Kaplan’s vision is to become Singapore’s “Private Education Institute of Choice”, and we are committed to helping our students achieve their career and educational goals through lifelong learning oppo ... Научете повече

Kaplan’s vision is to become Singapore’s “Private Education Institute of Choice”, and we are committed to helping our students achieve their career and educational goals through lifelong learning opportunities. Свиване
Сингапур , Сингапур , Сингапур + 2 Още По-малко

Акредитации

AACSB Accredited