Магистър по бизнес администрация (финанси)

Преглед на курса

Тази онлайн MBA (финансова) програма от Arden University е предназначена за практикуващи мениджъри, които искат да предприемат стъпка до стратегическа роля, като се фокусират върху лидерски качества, устойчивост на бизнеса и разработване на стратегически модели. Независимо дали създавате пазарна ниша или работите в международно призната корпорация, MBA програмата на Arden ви дава възможност да приложите своето обучение на практика, предоставяйки незабавна стойност за себе си и вашата организация.

Гъвкавият режим на обучение на Arden прави по-лесно да развивате бизнес уменията си заедно със съществуващите ангажименти и отговорности. Много студенти завършват обучението си при нас, докато работят на пълно работно време, и тази програма ще ви помогне да пренесете кариерата си на следващото ниво, докато подобрявате стратегическото си въздействие върху организацията.

Всички програми на Arden се доставят със силен акцент върху пригодността за заетост и успеха в кариерата. Тази програма е разработена в консултация с нашите световни възпитаници, за да ви помогне да вдъхновите и управлявате промените във вашия бизнес, с особен акцент върху управленското счетоводство.

116284_bi8X5OGg.jpeg

Курсови модули

персонален

Станете ефективен лидер, докато развивате самосъзнанието си и идентифицирате своя стил на лидерство. Ще разберете как това се отразява на хората около вас и как тя допринася за организационната култура, мотивацията и цялостния бъдещ успех.

Етично ръководство:

Открийте значението на етиката и как да настроите моралния и културен тон на организацията. Ще оцените собствената си практика и ще имате възможност да изследвате етичните дилеми, като отразявате собствените си преживявания на етичен конфликт в ситуации на лидерство.

Финансово управление:

Ще развиете уменията за достъп и обработка на данните, които са в основата на вземането на решения, стратегията и бизнес предложенията, като същевременно обмисляте ролята на управленското счетоводство в развитието на бизнеса. Ще оцените как бюджетните и абсорбционните разходи оказват въздействие върху бюджета и решенията за ценообразуване и ще научат тактиката за възстановяване, когато нещата се объркат.

Отчитане на корпоративната ефективност:

Ще проучите и оцените източниците на финансиране, ще се научите да имате достъп до капиталовите пазари и ще намалите разходите чрез ефективно структуриране. Проучете многото дисциплини, наложени на компаниите от финансовите пазари, и открийте важността на анализирането на финансовата информация в процеса на сливане и придобиване.

Стратегия за изпълнение:

Обучението за формиране на визията, ценностите, целта и мисията е от решаващо значение за успеха. Ще разгледате устойчивостта и етичната практика в контекста на вземането на решения. Ще се научите да прилагате тези теории към редица бизнес проблеми.

Поддържане на бизнеса:

Развиване на способността за планиране на дългосрочни стратегии за растеж срещу турбулентни външни фактори. Използвайки управленски модели като рамка за разбиране, ще проучите широк спектър от казуси и ще представите своите заключения по отношение на вашата собствена организация.

Изследователски проект:

Този жизненоважен проект ви дава възможност да изследвате област по ваш избор, свързана с темата на програмата, и да развиете своите критични способности. Ще създадете изследователско предложение, изберете между конвенционална дисертация или академична статия и презентация, след което ще приложите всичките си знания от програмата, с възможност да свържете вашето изследване с действителните си нужди от работа.

Какво казват нашите ученици:

116286_wIEGepqk.png

След проучване на различни варианти, избрах Arden University заради метода му за онлайн доставка и за да разполагам с гъвкавостта да подготвя МВА около пълно работно време. Основната полза е, че МВА е отваряща вратата. умения, които научих, които открих, могат да бъдат използвани директно в моето работно място. "

Скот Никълсън,

Магистър по бизнес администрация (CMI)

Изисквания за допустимост

За да имате право на този курс, обикновено трябва да имате:

  • Обединеното кралство отличие от минимум втори клас (2.2) или еквивалент.
  • За студенти, чието предварително обучение не се преподава на английски: IELTS 6.5 или еквивалент (не по-малко от 6.0 във всеки елемент).

Ами ако нямам академична квалификация?

Ние положително насърчаваме и разглеждаме заявления от лица със значителен управленски опит (обикновено 5 години), които могат да демонстрират мотивацията си да изучават програмата. Ние ще поискаме вашата автобиография и препратки в подкрепа на вашата кандидатура.

Такси

£ 10 950 (Великобритания

Програма с обучение на:
  • Английски

Прегледайте още 48 курсове в Arden University »

Последна актуализация Август 18, 2019
Този курс е Онлайн обучение
Start Date
Окт. 2019
Ян. 2020
Duration
18 - 50 
Задочно обучение
Редовно обучение
Price
7,976 EUR
Такси на година: 7 976 евро (Великобритания / ЕС), 7 907 евро (международни)
По място
По дата
Start Date
Окт. 2019
Крайна дата за записване
Start Date
Ян. 2020
Крайна дата за записване
Start Date
Апр. 2020
Крайна дата за записване