Магистър по бизнес администрация - (12 месеца онлайн ускорена MBA)

Общ преглед

Описание на програмата

100% онлайн ускорена програма MBA на Rushford е предназначена за завършили и работещи професионалисти, които имат страстта и ангажимента да успеят в света на бизнеса. Rushford Business School предлага самостоятелна учебна среда, която е изградена по най-новите технологии, за да обединява студенти, преподаватели, ментори и разнообразни знания, събрани заедно за обучение от световна класа. Rushford MBA е практическа програма, в която се очаква студентът не само да овладее основните основи на бизнеса и управлението, но и да развие ключови умения по пътя, които могат да се прилагат на работното място в реално време.

Rushford предлага признаване на предишен опит (RPE) и по този начин официалната бакалавърска степен не е задължителна за влизане в тази програма.

134587_people-woman-coffee-meeting.jpg

Преглед на курсовете

Програмата за MBA Rushford Online се състои от общо 17 курса и всеки курс продължава приблизително 3 седмици. Всеки курс се състои от 4 кредита по ECTS. Студентите трябва да завършат 12 основни курса и 3 от 5-те избираеми курса, за да спечелят общо 60 ECTS, за да получат право на MBA награда.

 • Управленска икономика
 • Управленски умения
 • Счетоводство за финансово отчитане
 • Отчитане на управленски решения
 • Ръководство за рязане на ръба
 • Финансово управление
 • Управление на операциите: производителност и качество
 • Международна бизнес среда
 • Лидерство и управление на човешкия капитал
 • Маркетинг мениджмънт
 • Анализ на финансовия отчет
 • Корпоративна социална отговорност, етика и право
 • Стратегическо управление: Интегриране на предприятието (избираемо)
 • Управление на продажбите (избираемо)
 • Организационно поведение (избираемо)
 • Бизнес комуникации (избираеми)
 • Търговско право (избираемо)
 • Бизнес анализи (избираеми)

Кариера и резултати

Rushford MBA позволява на нашите завършители да ускорят кариерните си стремежи чрез чисти знания, умения и изграждане на мъдрост по време на цялата програма. Ние гарантираме, че програмата излага учениците на практическо обучение и управление на бизнеса. Rushford MBA предоставя на нашите студенти конкурентно предимство на реномирана европейска MBA степен, която се преподава от експерти от индустрията, които ежедневно решават бизнес предизвикателствата.

Всеки ученик в Rushford Business School е съчетан с наставник по индустрия, за предпочитане в същата индустрия, в която студентът работи или има желание да влезе. Наставникът води студента през курса и предоставя на ученика опит в реално време, заедно с основното обучение, което се провежда в програмата.

След приключване на програмата, кариерният път ще бъде повлиян от това на какъв етап е студентът. За работещите професионални студенти положителното въздействие на програмата се случва от първия ден, тъй като студентът може да приложи знанията и уменията веднага на работа. За завършилите знанията и уменията, разработени по време на програмата MBA, им осигуряват конкурентно предимство, необходимо за осигуряване на желаната им роля.

приемливост

Rushford поддържа много високи стандарти за студенти, които влизат в нашите академични програми. За всички програми за MBA трябва да бъдат изпълнени следните критерии, преди да бъде предложен прием на бъдещ студент.

квалификационна

Бакалавърска степен или еквивалентно признато академично звание във всяка дисциплина

Отказ от квалификации

За студенти, които нямат бакалавърска степен, Rushford използва Признаване на предишен опит (RPE). Rushford обикновено използва над 3 години съответен опит в значителна роля за отказ от бакалавърска степен. Моля, свържете се с нас на rushford@jliedu.ch

Умения на английски език

Доказателство за владеене на английски език

 • IELTS 6.0+ или
 • PTE 50+ или
 • TOEFL 550+ или
 • Всеки друг тест за компетентност, който беше направен през последните 2 години

Отказ от владеене на английски език

Тестът по английски език се отменя за следните кандидати:

 • Говорители на английски език или
 • Кандидатите са завършили училището си на английски език (т.е. диплома за средно образование или IB) или
 • Кандидатите, завършили бакалавърска степен по английски език в англоезична държава или
 • 2 години трудов стаж в обстановка, в която английският е основният език на работа

акредитация

138943_EduQua_LogoPhone.png

Швейцарската институция, сертифицирана от EduQua

Rushford Business School чрез своето родителско училище (James Lind Institute) е сертифицирано от EduQua, швейцарски етикет за качество за институции за допълнително образование. EduQua е орган по акредитация, признат и подкрепен от правителството на Конфедерация Швейцария.

EduQua е първият сертификат за качество за публични и частни образователни институции в Швейцария и е признат, подкрепен и одобрен от следните организации:

• Швейцарско федерално правителство
• Конференция на министрите на образованието в Швейцария (EDK) в Швейцария
• Държавен секретариат по икономическите въпроси (SECO)
• Швейцарска конференция за професионално обучение (SBBK)
• Швейцарска асоциация на отделите по заетостта (VSAA)
• Швейцарска федерация за обучение на възрастни (SVEB)

138941_ACBSP_ColorPhone.png

Съвет за акредитация на бизнес училища и програми

Rushford Business School чрез своето родителско училище (James Lind Institute) е член на „Съвета за акредитация на бизнес училища и програми (ACBSP)

ACBSP е единственият глобален акредитиращ орган, който акредитира бизнес програми на асоциираните, бакалавърските и завършилите нива в целия свят от 1988 г. Rushford Business School е част от членство, което се разпростира в повече от 60 държави. Членовете на ACBSP са сред най-добрите преподаватели в съответните области, които се интересуват от изучаване на иновативни методи на преподаване, подобряване на предлагането на програми за бизнес обучение и творческа стойност за своите студенти.

136121_logo1.png

Швейцарско висше учебно заведение

Институтът „Джеймс Линд“ е одобрено висше средно образование с правомощия да присъжда частни степени в Швейцария. Институтът е регистриран в кантона Женева, Швейцария под UID CHE-255.747.977.

136122_2logo.jpg

Международен съвет за отворено и дистанционно образование (ICDE), Норвегия

James Lind Institute е горд член на престижния Международен съвет за отворено и дистанционно образование. ICDE има статут на консултантски партньор с ЮНЕСКО и споделя ключовата ценност на ЮНЕСКО - универсалното право на образование за всички. ICDE допълнително извлича позицията си от уникалните знания и опит на членовете си по целия свят в разработването и използването на нови методологии и нови технологии.

136123_3logo.png

Международна организация за стандартизация (ISO) 9001: 2015 Сертифициран

James Lind Institute (JLI) е напълно акредитиран от Американския съвет за акредитация на услугите (ABAS) съгласно стандартите ISO 9001: 2015 за предоставяне на програми за обучение и образование, свързани със здравеопазването и свързаните с него сектори.

Последна актуализация Авг. 2020

За учебното заведение

Rushford Business School is the official name of the Business School of James Lind Institute, Gevena, Switzerland. The school offers higher degree programs in Business and Management. We are also uniq ... Научете повече

Rushford Business School is the official name of the Business School of James Lind Institute, Gevena, Switzerland. The school offers higher degree programs in Business and Management. We are also unique in our offering of several MBA programs with technical specializations and we continue to add more technical specializations as we keep growing. Our 100% online programs are well suited to students from all over the world who would like to receive a high-quality education from a premier European Business School at an affordable tuition fee. As part of the JLI global institution, we leverage the networks, knowledge, experience and geographic spread to the advantage of our students. Свиване