Магистър по дизайн

Общ преглед

Описание на програмата

Ние сме онлайн учебно заведение на 3 езика (английски, испански и португалски) със седалище в Лондон, но с онлайн курсове достъпни по целия свят.

Защо един магистър по дизайн?

В сложна и конкурентна среда, като днешните компании, дизайнът се превърна във важно стратегическо и конкурентно предимство, защото носи иновации и диференциация.

Магистърската програма по дизайн в Лондонското училище по дизайн и маркетинг представлява възможност да превърнете специалистите в специалисти в различни области на дизайна, като подобрите фундаментални, критични и процедурни умения не само за да разберете бизнес реалността, но и да допринесете за процеса на създаване на стойност.

Лондонската школа по дизайн и маркетинг

Където страстта се превръща в професия

ПРЕГЛЕД НА УЧЕБНАТА ДИСЦИПЛИНА

въведение

Магистърската степен по дизайн се фокусира върху интелектуалната подкрепа, която подобрява разбирането за дизайна и връзката му с бизнеса и професионалната индустрия. Курсът е изключително онлайн и разглежда три основни области на практика: комуникационен дизайн, интерактивен дизайн и дизайн на продукта.

Учебни компетенции

LSDM студентите ще вземат рефлективен, аналитичен и оценъчен подход към дизайна, придобивайки по-добро разбиране на динамичните взаимоотношения между дизайна, индустрията и бизнес сектора. Учебната програма асимилира реалността, като предоставя усъвършенствани и специализирани знания, артистични, академични и предприемачески, които позволяват да се следва консолидирана кариера в бъдеще.

факултет

Факултетът се състои от квалифицирани, опитни и уважавани учители. В допълнение към академичното обучение на докторско ниво те представят консолидирани професионални кариери, свързващи академичния компонент с пазара на труда.

Център за обучение

LSDM студентите се провеждат ежеседмично чрез учителския център, състоящ се от екип от преподаватели, специализирани в проектирането с обучение на майстори и доказано многогодишно преживяване. Центърът за учители също е на разположение на английски, испански и португалски език.

Професионални получатели и излизания

Магистър по дизайн е предназначен за студенти, професионалисти, художници или свободни работници с амбициозна или консолидирана кариера в рекламата (арт директори, продуценти или дизайнери), визуален дизайн - комуникация, графичен и интерактивен дизайн (дизайнери, екип, художествени директори или творчески директори)

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ВЪВЕЖДАНЕ

Кандидатите могат да кандидатстват за магистърска степен по дизайн чрез следните опции за кандидатстване:

- степен: завършили висше образование (3 години обучение) в страната на произход, удостоверена със законно издаден сертификат. Тази степен трябва да е придобита в избраната област или свързана с нея дисциплина.

документи:

 • CC или лична карта или идентификационна карта
 • паспорт
 • CV и мотивационно писмо
 • Бакалавърска степен
 • портфейл

* Сертификат IELTS (само за студенти, които желаят да учат на език, различен от техния език на произход).

- Чрез професионален опит: Подходящ професионален опит, демонстриращ способността ви да учите на ниво магистър по дизайн, обект на одобрение от LSDM, основаващо се на афинитета и уместността на основното образование, обучение и опит на студентите. Ще бъдете помолени да имате портфолио, което разкрива вашия професионален опит в областта на дизайна.

документи:

 • CC или лична карта или идентификационна карта
 • паспорт
 • CV и мотивационно писмо
 • портфейл

* Удостоверение IELTS * (само за студенти, които желаят да учат на език, различен от техния език на произход).

Студентите със специални нужди също могат да кандидатстват. Ще бъде направен анализ между студента и лицето, което отговаря за подкрепата на студента по отношение на специфичните нужди на всеки отделен случай.

Старшите студенти също могат да кандидатстват. Ще бъде направен анализ на вашия професионален път, подобен на това, което се прави в кандидатурите чрез Via Professional Experience.

* Студентите, които желаят да учат на език, различен от езика си на произход, трябва да приложат към кандидатурата си удостоверение като доказателство, че имат средно 6.0 на избрания език или равностоен на изпита IELTS. Научете повече за IELTS.

СТРУКТУРА

Магистър по дизайн е 100% онлайн, предназначени за обучение според наличността на студентите, без фиксиран график. Това означава, че студентът по LSDM дефинира кога и къде да получи достъп до съдържанието, както и как работи оценката. Само финални доклади и презентации "един на един" ще бъдат насрочени в определени часове и ще бъдат съобщени своевременно на студентите от LSDM.

В продължение на около 12 месеца той ще има магистърска степен по дизайн, акредитирана от Университета за творческо изкуство (UCA), един от водещите специализирани университети в Обединеното кралство, преподава в родния си език, без да напуска града.

 • Методи на преподаване и учене, приети в курса:
 • Преподава се на английски, испански и португалски език;
 • Максимум 3 единици едновременно и един последен проект;
 • Съдържанието на звеното е асинхронно и се организира от седмични теми;
 • Учебният център работи като подкрепа и взаимодействие за ученика;
 • Онлайн ресурси (напр. Лекции, семинари и дискусии, уроци и сесии, обратна връзка, улесняване на форуми и онлайн дискусионни групи, практически упражнения).

Последна актуализация Март 2020

За учебното заведение

Desenvolvida em 2016, a London School of Design and Marketing propõe alterar o paradigma do ensino, proporcionando aos estudantes novos desafios com base nas suas vocações.

Desenvolvida em 2016, a London School of Design and Marketing propõe alterar o paradigma do ensino, proporcionando aos estudantes novos desafios com base nas suas vocações. Свиване