Магистър по изкуствата в образованието: онлайн обучение и обучение

Общ преглед

Описание на програмата

Дали образователната степен е подходяща за вас?

Постоянно ли се опитвате да се усъвършенствате лично и професионално? Обичате ли да помагате и преподавате на други в най-различни теми? С магистърска степен по образование от USF Sarasota-Manatee можете да получите обучението, от което се нуждаете, за да направите кариерна смяна или да направите подходяща работа за вас. Тази програма е предназначена за работещия професионалист, който търси повече обучение и възможности за кариерно израстване в образованието.

Тази програма за избирателна степен има концентрация в онлайн преподаването и обучението, която осигурява максимална гъвкавост за професионалистите, които жонглират изискванията на техния натоварен начин на живот.

Концентрацията на Онлайн преподаване и обучение осигурява ефективни онлайн инструкции в бързо развиващата се иновативна област на онлайн обучението. Курсовете включват специфични компетенции и мерки за качество, които гарантират успешното овладяване на онлайн обучението.

Информация за програмата

Магистърът по образование е програма за избирателна степен, предназначена за лица с бакалавърска степен и които се стремят да развият своята кариера в образователна роля в бизнес, нестопанска и образователна среда. Подходящ е за работещи професионалисти, защото часовете са онлайн. Тази програма за обучение не води до държавно сертифициране или лицензиране; следователно студентите, които търсят сертификат за преподаване, трябва да се съобразяват с магистърската програма по изкуство в преподаването (MAT).

Интердисциплинарната последователност на курсовете дава възможност на студентите да индивидуализират плана на обучение, съобразен със силните страни на програмата и личните цели в кариерата. Включени са изследователски умения и стратегии за подобряване на образованието.

Изисквания за прием

 • Бакалавърска степен от регионално акредитиран университет с 3,00 (4,00 мащаб) или по-добър GPA в курсовете на горните дивизии; или
 • Спечелили сте диплома с 3.50 GPA от регионално акредитирана институция.
 • Лично изявление (300-500 думи), посочващо образователна или професионална цел за постигане на тази диплома. Тъй като това е избирателна дипломирана програма, личното изявление ще бъде внимателно разгледано в процеса на вземане на решение.
 • Текущо резюме

Забележка: студенти с бакалавърска степен от по-горното ниво с GPA под 3,00 все още могат да бъдат допустими за прием, ако вземат GRE и постигнат 1000 комбиниран резултат (стара скала) или 300 комбиниран резултат (нова скала).

Международни кандидати

 • Всички кандидати, чийто роден език е различен от английски или които са спечелили степен от институция извън Съединените щати, трябва да отговарят на изискванията на университета във връзка с международен прием на студенти (например оценки на TOEFL и др.). В допълнение към тези изисквания към университета, кандидатите в Училището за образование трябва да предоставят следното:
  • Външна оценка по курс на чуждестранна степен от одобрена външна агенция и въз основа на официални преписи с кумулативни и горни нива на GPA изчисления;
  • Социалноосигурителен номер в специални програми, изискващи практика или клинично образование;
  • Друга информация, както се изисква от интересуващата програма (напр. Резултати от изпитите за дипломен запис и т.н.)

Бъдеща кариера

Магистърска степен по образование в USF Sarasota-Manatee ви поставя по пътя към страхотна кариера в най-различни области. Концентрацията на Онлайн преподаване и обучение ще ви подготви да бъдете на върха на преподаването в онлайн среда.

Последна актуализация Март 2020

За учебното заведение

At USF Sarasota-Manatee, we believe a personalized approach to learning makes all the difference. When you join our community, you’re more than just another student. Our focus is on you every step of ... Научете повече

At USF Sarasota-Manatee, we believe a personalized approach to learning makes all the difference. When you join our community, you’re more than just another student. Our focus is on you every step of the way: your discoveries, your growth, your dreams. Свиване