Магистър по изкуствата в правителството

Общ преглед

Прочетете повече за тази програма на сайта на университета

Описание на програмата

Магистърът по изкуствата в правителството дава на студентите инструментите да изследват правителствените и социални институции в нашето общество, да изследват областите на реформата и най-важното, да доведат до промяна. Програмата съчетава теорията и практиката на правителството, политиката и политиката.


Управлението "Джон Хопкинс" в правителството е предназначено за работа на възрастни със специализирани умения в определена област, но които искат по-широка перспектива на правителството да ги позиционира за лидерство в политиката и администрацията. Макар че курсовете ни са проектирани въз основа на най-новите научни и научни знания, истинският им фокус е да ви предоставят практическите умения, необходими за решаването на днешните правителствени, политически и политически проблеми.


УО в правителствената програма предлага три по избор концентрации:

  • Правните проучвания се съсредоточават върху пресечната точка на правото и политиката, както и въпроси, свързани с правоприлагането.
  • Политическото общуване ви дава възможност да учите с практикуващи в тази област: репортери, политически оперативни лица, журналисти, кампании и специалисти по новини и медии.
  • Проучванията в областта на сигурността обхващат основите на администрирането и запазването на американската сигурност.


Студентите трябва да завършат цялата академична работа в магистърска степен или сертификационна програма в рамките на пет години.

Петгодишният период се изчислява от началото на първия курс, който се брои за степента (включително времето за непрекъснато записване). Непрекъснатото записване не спира или удължава изискването за ограничаване на времето. Този срок включва курсове, взети в друго училище / отделение на Johns Hopkins, които са одобрени да се броят към степента или сертификата. Ако е необходимо, студентите могат да поискат от програмния си комитет удължаване на времето за завършване на програмата си след петгодишно ограничение.

Ако бъде дадено удължаване, то ще бъде съобщено с писмо и петгодишната граница се увеличава с времето, включено в разширението. Удължаване може да бъде дадено за семестър до пълна година и в редки случаи за две години.

Последна актуализация Март 2020

За учебното заведение

Founded in 1876, Johns Hopkins University, a top-tier research university with campus locations in Maryland and Washington, DC, has been dedicated to educating its students and cultivating their capac ... Научете повече

Founded in 1876, Johns Hopkins University, a top-tier research university with campus locations in Maryland and Washington, DC, has been dedicated to educating its students and cultivating their capacity for life-long learning, to foster independent and original research, and to bring the benefits of discovery to the world. Свиване