ONLINESTUDIES

Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

Магистър по изкуствата редовно се връчва на студенти, които завършват напреднали учебни програми в избраната от тях специалност. От студентите може да се изисква да завършат определен брой основни и избираеми курсове, да преминат изпити, да завършат изследванията си, да подготвят и защитят теза или да завършат стажантски програми.

Какво представлява УО в инвестицията? Завършилите в тази област обикновено получават усъвършенствани умения и знания за инвестиционната теория и управление на пазарния риск. С много класове, насочени към икономиката и финансите, студентите могат да изучават международната бизнес и икономическа политика, политиката, управлението на публичните финанси, ценните книжа, количествения анализ, етиката и професионалните стандарти, управлението на риска, измерването на резултатите, анализа на финансовите отчети, научни изследвания при управлението на инвестиционните портфейли.

Разбирането на управлението на портфейла и инвестициите може да бъде от полза както за професионалните, така и за семейните и лични инвестиции. Да имате умения да разберете финансовите отчети и да анализирате фискалната позиция на организацията също може да донесе стойност в цялата си кариера, независимо дали работите в частна индустрия или за организация с нестопанска цел.

Разходите за завършване на магистърска степен обикновено варират в зависимост от това къде се намира институцията, дали класовете се предлагат онлайн или в учебна среда, както и дължината на програмата. Обучението и таксите обикновено се променят, ако студентът поема класове на пълен работен ден или по график за гъвкав работен ден.

Студентите, които получават тази степен, често се занимават с банкиране, като приемат позиции като инвестиционен банкер, директор по търговско банкиране, финансов анализатор, вицепрезидент, директор продажби на финансови продукти или личен финансов съветник. Други кариерни пътеки често включват финансов плановик, търговец на ценни книжа, финансов мениджър, администратор на портфейл, търговец, брокер, главен финансов директор, касиер, финансов директор, счетоводител, администратор, финансов проверител или инвестиционен посредник.

Магистърските степени могат да бъдат на разположение чрез онлайн курсове, индивидуални сесии в клас или комбинация от двата канала за обучение. Потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.

2 резултата за Инвестиции Filter

MA Финанси и инвестиции

Berlin School Of Business & Innovation
Магистър по изкуствата (MA)
Магистър по изкуствата (MA)
Окт. 2020
<
Редовно
<
18 месеца
Английски
Кампус

Възходът на криптовалутата и увеличаващата се дигитализация променят начина на работа на финансовия сектор. Научете уменията, които са ви необходими, за да изпреварите играта ...

Научете повече

Магистър по финанси и инвестиции

London School of Business & Finance
Магистър по изкуствата (MA)
Окт. 2020
<
Редовно
<
Задочно
<
18&nbsp;-&nbsp;36 месеца
Английски
Онлайн обучение

Придобийте компетенциите да бъдете глобален претендент на световните финансови пазари с вашия магистър по финанси и инвестиции, награден от Международния телематичен университ ...

Научете повече