Onlineobrazovanie.com

Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

Постигането на онлайн магистърска степен е отлично постижение, което служи като награда за години на всеотдайност и твърда академична работа. Магистърските степени обикновено се концентрират върху по-фокусирани теми от избрана област. Програмите често траят две години, а успехът с УО е крайъгълен камък за по-добро подобрение и прогресия в кариерата.

Какво е онлайн магистър по комуникация? Онлайн магистърска степен по комуникация насочва своя интерес към изучаване на човешкото взаимодействие и бизнес взаимоотношенията. Тези, които търсят комуникационна програма, могат да очакват теми като бизнес и корпоративна комуникация, комуникация и медии, публично говорене и планиране на събития, медийна и дизайнерска работа и много други. Комуникацията може да бъде широкообхватна тема, така че курсовете могат да варират от където и да е от писането на ефективна кореспонденция и анализи до изследване, комуникация и разрешаване на конфликти.

Комуникационните умения често са жизненоважни за успеха на всеки студент по даден предмет.Следователно придобиването на по-добър опит и образование в тази област може да бъде полезно само за бизнес и лични взаимодействия.

Разходите за някои програми обикновено се приспособяват според конкретното училище и продължителността на магистърската програма като цяло. Може да е необходима допълнителна информация, за да се определи точно крайната цена на курсовете или теренната работа.

Тези, които напредват в такива високи постижения в комуникацията, могат теоретично да се преместят в множество различни възможности за кариера. За тези, които искат да останат в комуникационния сектор, възможностите за работа могат да включват публично говорене, медийни анализи, маркетинг / реклама, социално или наказателно правосъдие, обществена политика или още десетки. Други могат да разширят тази степен в други области като писане / журналистика, правни позиции, правителствени или политически роли.

Технологията направи онлайн обучението много по-достъпно за днешните студенти. Международните онлайн програми изобилстват, както и одобрението за отдалечено настаняване.Ако онлайн магистърска степен по комуникация звучи интересно, потърсете програмата по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра.

13 резултата за Комуникации Filter

MA в аудиовизуалната адрес

CPA Online
Онлайн обучение Редовно обучение Задочно обучение 1250 часове Септември 2019 Испания Zaragoza + още 1

Бъдете готови да водят успешни медийни компании. В CPA Online ние ви предлагаме капитана в аудиовизуалната адрес, с който ще се научите да управлявате медийните компании от стратегически, търговски и финансови условия.

майстори в комуникацията

Fundación Universitaria Iberoamericana (FUNIBER)
Онлайн обучение Задочно обучение 12 - 24 месеца Отворено кандидатстване Испания Barcelona

The Master интегрира основните концепции на писмено съобщение, аудиовизия и мултимедия. Програмата анализира основните области, в които пари е процес ....

Магистър Глобално управление и комуникация (УО)

AKAD University
Онлайн обучение Задочно обучение 24 - 30 месеца Отворено кандидатстване Германия Germany Online

Свързващият подход на магистърската програма АКАД "Глобално управление и комуникация (МА)" отговаря на изискванията на настоящите професионални направления във висшето ръководство в много висока степен. Темите на глобалното управление и международните комуникации са тясно свързани.

Магистър по изкуства в стратегическото общуване

University of Delaware Online
Онлайн обучение Задочно обучение 24 месеца Юни 2020 Съединени Американски Щати Newark

Научете се да управлявате стратегически инициативи и да създавате убедителни кампании за съобщения, които да дадат резултати с онлайн магистърската програма на Университета на Делауеър в програмата за стратегическа комуникация. Усъвършенствайте сегашната си кариера или поемете нова роля в стратегическата комуникация, връзките с обществеността, дигиталните медии или управлението на социалните медии.

Магистър по изкуства в областта на екологичното образование и комуникация

Royal Roads University
Комбинирано в кампус и онлайн Задочно обучение 2 години Запитване на информация Канада Victoria

Сега повече от всякога трябва да поканим всички в обществото, от всички възрасти, да бъдат част от решението. Като комуникатори и педагози по въпросите на околната среда, ние вдъхновяваме другите и превеждаме днешните проблеми, за да се ангажираме с трансформиращи, устойчиви практики във всички сектори на обществото.

Магистър по изкуства в професионалната комуникация

Royal Roads University
Комбинирано в кампус и онлайн Задочно обучение 2 години Септември 2019 Канада Victoria

Програмата за магистърска степен по професионална комуникация осигурява широко разбиране на комуникацията като човешка дейност. Завършилите ще могат да работят в среди, които изискват ефективна работа в екип, адаптивност, стратегическо планиране, междукултурно посредничество и сложно разбиране на междуличностния дискурс. Освен това, те ще превъзхождат интеграцията на писмената и вербалната комуникация с цифровите технологии.

ma в междукултурна комуникация

Horizons University
Онлайн обучение Задочно обучение 1 година Септември 2019 Франция Paris

УО в Cross-културно общуване ще помогне на учениците да се запознаят с основните аспекти на контактите между културите, като същевременно развива силни междукултурните познания за комуникация с критичен и независим анализ.

Магистър по изкуства в стратегическото общуване (застъпничество и социално въздействие)

American University Online
Онлайн обучение Задочно обучение 20 месеца Септември 2019 Съединени Американски Щати Washington

Фокусирайте се върху вашата страст за положителни социални промени в комуникационните техники, които ангажират и мобилизират аудиторията за действие. Концентрацията за застъпничество и социално въздействие в рамките на онлайн магистърската програма на Американския университет в Стратегическата комуникация поставя акцент върху стратегиите и тактиките за създаване на промени на ниво индивид, общество и обществена политика.

Магистър по изкуства в стратегическото общуване

American University Online
Онлайн обучение Задочно обучение 20 месеца Септември 2019 Съединени Американски Щати Washington

Програмата за онлайн магистърски програми по стратегически комуникации на Американския университет ви учи да планирате стратегически кампании, да създавате убедителни послания и ефективно да насочвате вниманието към различни аудитории.

Магистърска степен по стратегическа комуникация и връзки с обществеността

Sacred Heart University Online
Онлайн обучение Задочно обучение 2 години Септември 2019 Съединени Американски Щати Fairfield

Със силен акцент върху теорията и практиката, магистърската програма на SHU по стратегически комуникации и връзки с обществеността ще ви помогне да придобиете опит, знания и портфолио, от които се нуждаете, за да стартирате кариерата си само за две години на гъвкава и непълно работно време , Подгответе се да посрещнете изискванията на постоянно променящия се медиен пейзаж с напреднали професионални умения, необходими за ефективното общуване в различни медийни платформи.

Магистър по изкуства в комуникацията

Johns Hopkins University, Advanced Academic Programs
Онлайн обучение Задочно обучение 1 - 5 години Януари 2020 Съединени Американски Щати Washington

Магистър по изкуства в комуникацията предлага практически и приложни знания, преподавани от социалните учени, които изучават ефективната комуникация и практикуващите, които я използват. Езиковите умения учат студентите, като се занимават с реални проблеми, свързани с комуникацията, развиват уместни комуникационни умения и изграждат силно портфолио. И експертите от индустрията въвеждат уроци по реални условия, опит и най-добри практики в класната стая.

Магистър по комуникации: интегрирана цифрова стратегия

Queens University of Charlotte Online
Онлайн обучение Задочно обучение Януари 2020 Съединени Американски Щати Charlotte

Онлайн магистърската програма по комуникации в университета на Куинс в Шарлот свързва доказани принципи, инструменти и тактики с нови и възникващи тенденции в медиите.

Магистър по изкуствата в професионалното писане

New England College
Онлайн обучение Задочно обучение 12 месеца Септември 2019 Съединени Американски Щати USA Online

Магистърска степен по математика и професионално писане в New England College (MA) е ускорена 12-месечна онлайн програма, която осигурява индивидуализирана инструкция, насочена към студентите, фокусирана върху нови и традиционни писмени медии.