ONLINESTUDIES

Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

Магистратурата е следдипломна академична степен, която студентите придобиват след завършване на необходимата учебна програма по избраната дисциплина. Степените MA cе предлагат по брой различни специализации, които осигуряват на студентите възможност да нагласят учебната програма за кариерните си перспективи и цели.

Записване в програмата за корпоративно управление може да обучава студенти в сътрудничество и управленски умения, необходими за изграждане и разширяване на корпоративна организация при подпомагане на борда на заинтересованите страни в постигането на целите на печалба. Студентите обикновено се научат как да се изправи срещу важно кредит, околната среда и социалните предизвикателства.

Обединеното кралство Великобритания и Северна Ирландия, по-известен като Обединеното кралство и Великобритания, е суверенна държава, разположени на разстояние от северозападния бряг на континентална Европа.Двете най-известните (и най-старата) университетите Оксфорд и Кеймбридж (често наричани Oxbridge от много британци) Англия също има няколко други три институции, включително няколко в Лондон (по-специално Imperial College, на Лондонско училище по икономика, University College Лондон и King 'S College London, всички са част от Лондонския университет)

Намерете бакалавриати в най-добрите и акредитирани университети, бизнес училища и колежи в Европа, САЩ, Великобритания, Азия и по цял свят! Спестявайте време!

1 резултата за Корпоративно управление, Великобритания Filter

MA за корупция и управление (онлайн)

University of Sussex Online
Магистър по изкуствата (MA)
<
Задочно
<
2&nbsp;-&nbsp;4 години
Английски
Онлайн обучение

Осигурявайки ясен интердисциплинарен подход към изучаването на корупцията, този УО поставя три основни въпроса; какво е корупция, колко от нея съществува и какво трябва да се ...

Научете повече