Filter
Магистър по изкуствата (MA)
Великобритания Темпо на обучение: Задочно обучение

Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

Магистратурата е следдипломна академична степен, която студентите придобиват след завършване на необходимата учебна програма по избраната дисциплина. Степените MA cе предлагат по брой различни специализации, които осигуряват на студентите възможност да нагласят учебната програма за кариерните си перспективи и цели.

Програмите по литература могат за изучават различни аспекти на писмени текстове, включително художествена литература, журналистика, поезия, публицистика, фантастика, драма. Освен това, в тези програми се изучават философия и литературни теории, и дисциплини за написване на художествени текстове.

Обединеното кралство Великобритания и Северна Ирландия, по-известен като Обединеното кралство и Великобритания, е суверенна държава, разположени на разстояние от северозападния бряг на континентална Европа.Двете най-известните (и най-старата) университетите Оксфорд и Кеймбридж (често наричани Oxbridge от много британци) Англия също има няколко други три институции, включително няколко в Лондон (по-специално Imperial College, на Лондонско училище по икономика, University College Лондон и King 'S College London, всички са част от Лондонския университет)

Намерете бакалавриати в най-добрите и акредитирани университети, бизнес училища и колежи в Европа, САЩ, Великобритания, Азия и по цял свят! Спестявайте време!

Научете повече Свиване
Други възможности в тази научна област:

1 резултата за Литературознание, Великобритания

Middlesex University London

Нашият изцяло онлайн магистърска степен ви дава възможност да развиват своя роман със свое собствено темпо, от време на време, за да отговарят на вашите начин на живот, о ... [+]

В Middlesex вземем практичен и съвременен подход към писането на романи, който гарантира, вие сте в състояние да усъвършенствате вашите умения за писане и разработване на вашата книга, като същевременно определят пропуските в пазара и как да се подходи агенти и издатели. Опирайки се на опита на широк кръг от романисти публикувани с богат преподавателски опит, вие не само ще развие вашата работа, за да за публикуване стандарт, но придобиват ценни умения за комуникация, които ще се възползват най-различни професии.... [-]

Великобритания London UK Online
Август 2020
Английски
Задочно обучение
1 - 2 години
Онлайн обучение
Научете повече на английски