Onlineobrazovanie.com

Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

Магистратурата е следдипломна академична степен, която студентите придобиват след завършване на необходимата учебна програма по избраната дисциплина. Степените MA cе предлагат по брой различни специализации, които осигуряват на студентите възможност да нагласят учебната програма за кариерните си перспективи и цели.

Министерство е на площ от научната общност се стреми да подготви студентите за бъдещата им ръкополагането на служители на църквата. Често, учениците научават много от най-полезните умения за духовници, като ръководство, планиране и образование мисия.

Образование в САЩ се извършват главно от публичния сектор, с контрола и финансирането идва от три нива: държавни, местни и федерални, в този ред.Общите изисквания за изучаване на по-високо ниво на образование в САЩ ще включва прием есе (известен също като декларация за целта или лично изявление), академична справка, препоръка / референтни писма, Езикови тестове

Намерете бакалавриати в най-добрите и акредитирани университети, бизнес училища и колежи в Европа, САЩ, Великобритания, Азия и по цял свят! Спестявайте време!

1 резултата за Мисионерство, Съединени Американски Щати Filter

Магистър по теология и Министерство на образованието

Catholic Distance University
Онлайн обучение Редовно обучение Задочно обучение 5 години Запитване на информация Съединени Американски Щати Charles Town + още 1

Програмата на магистратурата по богословие и образование предоставя на педагозите, директорите на религиозно образование и катехистите важна роля за формиране на вярата в енориите и училищата. Завършил училище по богословие на ЦДУ има за цел да осигури трансформиращо обучение в цифровото пространство и да развие лидери за новата евангелизация през 21-ви век.