ONLINESTUDIES

Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

Магистратурите изискват няколко години за придобиване на степен „магистър“, която е твърде ценна за постигане на успех на работния пазар. Степените MA с предлагат по брой специализации, затова студентите могат да разширят знанията и опита си в брой избрани области.

Приложната лингвистика се занимава с изучаване на езика и прилагане на резултатите на такива изследвания в практически контекст. Специализациите на приложната лингвистика може да включват критически изследвания, езикова педагогика, лексикография и криминоложка лингвистика. Тази област на изследване се занимава с езиков анализ с цел по-добро разбиране на световните процеси.

Катар, е суверенна арабска държава, разположена в Западна Азия, заема малък полуостров Катар на североизток бряг на много по-голяма Арабския полуостров. Образование City е сравнително ново предприятие в Доха финансирана от катарския правителство чрез Катар Foundation. Той е дом на Катар Academy, на Учебен център, Академичната програма Bridge (подобно на колежа гимназията), както и колежа клон на Texas A & M University (Engineering).

Намерете бакалавриати в най-добрите и акредитирани университети, бизнес училища и колежи в Европа, САЩ, Великобритания, Азия и по цял свят! Спестявайте време!

1 резултата за Приложна лингвистика, Катар Filter

Университет в Лестър магистър по приложна лингвистика и TESOL

Stafford
Магистър по изкуствата (MA)
<
Задочно обучение
<
30 месеца
Английски
Онлайн обучение

Магистър по изкуства в преподаването на английски език предоставя възможността да отразява, анализира и критично оценява концепциите за преподаване и учене на език. Разберете ...

Научете повече