ONLINESTUDIES

Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

Спечелването на магистърска степен по изкуствата обикновено се осъществява след две години с редовно записване в университет. Тази степен може да подготви лицата за по-добри възможности за работа или за влизане в докторски програми.

Какво е магистър по финанси? Тази програма обхваща широк спектър от теми, свързани с управлението на парите. Тези области включват инвестиционно банкиране, счетоводство и управление на личните спестявания. Студентите могат да имат възможност да избират конкретна академична специалност, като бизнес инвестиции или пенсионно планиране. Участниците в програмата могат да научат управлението на инвестициите, финансовия анализ и принципите на корпоративните финанси. Учебната среда може да се състои от лекции, видео уроци и партньорски и професионални мрежи. Курсовите теми обикновено включват корпоративна оценка, финансово отчитане и финансова икономика. В зависимост от програмата, проучванията се допълват с елективни елементи, които обучаемите могат да избират.

Решенията за разрешаване на проблеми и аналитичните умения обикновено се засилват, когато хората изучават финанси. Това са качества, които много работодатели желаят в кандидатите за работа. Лидерството е друга черта, която често се развива, което е полезно в много аспекти на живота.

Разходите за придобиване на магистърска степен по "Финанси" варират в зависимост от университета. Всеки, който има въпроси относно таксите и таксите, се насърчава да се свързва директно с институциите.

УО в областта на финансите може да бъде стъпка към успешна кариера в секторите на финансите и международния бизнес. Независимо от икономическите условия, обикновено има силно търсене на висококвалифицирани лица в области като финансово консултиране, управление на фондове и банкиране. Тези специалисти често работят за фирми за ценни книжа и многонационални компании. Те обикновено осигуряват средни и висши ръководни длъжности. Титлите за работа, които са пряко свързани с тази степен, включват брокер, съдебно-счетоводител, актюерски анализатор, инвестиционен банкер, одитор и финансов директор.

Индивидите, които се интересуват от получаване на магистърска степен по "Финанси" онлайн, могат да повишат конкурентното си предимство на пазара на труда. Потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.

2 резултата за Финанси Filter

MA Финанси и инвестиции

Berlin School Of Business & Innovation
Магистър по изкуствата (MA)
Магистър по изкуствата (MA)
Окт. 2020
<
Редовно
<
18 месеца
Английски
Кампус

Възходът на криптовалутата и увеличаващата се дигитализация променят начина на работа на финансовия сектор. Научете уменията, които са ви необходими, за да изпреварите играта ...

Научете повече

Магистър по финанси и инвестиции

London School of Business & Finance
Магистър по изкуствата (MA)
Окт. 2020
<
Редовно
<
Задочно
<
18&nbsp;-&nbsp;36 месеца
Английски
Онлайн обучение

Придобийте компетенциите да бъдете глобален претендент на световните финансови пазари с вашия магистър по финанси и инвестиции, награден от Международния телематичен университ ...

Научете повече