ONLINESTUDIES

Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

Един онлайн магистър по изкуствата (MA) е следдипломна квалификация, която много студенти избират да спечелят чрез онлайн проучване, за да повишат своите професионални качества в работната среда. Онлайн магистърските степени отнемат няколко години, за да получат и да влязат в различни концентрации.

Какво представлява онлайн магистърът по човешки ресурси? Тази степен предлага на участниците специализирано обучение в основните области на човешките ресурси, като наемане, обучение и администрация. Онлайн класовете могат да предоставят на студентите напреднали познания относно бизнес ценностите, принципите и решенията за етични въпроси на работното място. Студентите могат да изучават историята и текущите тенденции в човешките ресурси, за да придобият ефективни техники, които да помогнат на организациите да постигнат успех, като работят във вътрешна хармония.

Освен придобиването на повишена професионална квалификация, студентите, които получават онлайн магистърска степен по човешки ресурси, могат да научат основни умения за управление на времето и комуникация, за да им помогнат да постигнат по-добре своите цели в живота и на работното място.

Разходите за придобиване на онлайн магистърска степен в тази област варират от училище до училище. За да получите по-добро разбиране на цените, проучете внимателно всяка интересна школа и се свържете с техния офис за приемане.

Получаването на магистърска степен по човешки ресурси може да предостави на хората редица различни възможности за работа. Някои продължават да печелят още повече образование, за да станат учители или професори в тази област, докато други използват своите умения, за да станат фасилитатори или оценители на програми. С техния специализиран набор от умения, завършилите често стават консултанти и дори мениджъри в отдел "Човешки ресурси" на бизнеса в различни индустрии, от здравеопазването и общественото здраве до държавните и частните корпорации.

Ако искате да упражнявате професия в областта на човешките ресурси, но имате нужда от гъвкавост по график, онлайн магистърска степен по човешки ресурси може да бъде точно за вас. Потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с входното бюро на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.

4 резултата за Човешки ресурси Filter

MA Управление на човешките ресурси (CIPD)

Arden University
Магистър по изкуствата (MA)
<
Редовно
<
Задочно
<
18&nbsp;-&nbsp;60 месеца
Английски
Онлайн обучение

Персоналът на организацията е съществен компонент на тяхната дейност, а магистърското управление на човешките ресурси (CIPD) на Arden University ще ви помогне да научите съвре ...

Научете повече

Магистърска степен по управление на човешките ресурси (HRM)

London School of Planning and Management
Магистър по изкуствата (MA)
<
Редовно
<
36 месеца
Английски
Онлайн обучение

Курсът е предназначен да ви помогне да получите теоретични данни, които след това да бъдат приложени в практиката. Курсът развива вашата иновативна и динамична визия, необходи ...

Научете повече

Магистър по изкуства в управлението на човешките ресурси

Saint Mary's University of Minnesota Online
Магистър по изкуствата (MA)
Септ. 2021
<
Редовно
<
24 месеца
Английски
Онлайн обучение

Подгответе се за ключова организационна роля като експерт по човешки ресурси с онлайн магистърската програма "Св. Мария" в управлението на човешките ресурси. Учебна програма, ...

Научете повече

Магистър по управление на човешките ресурси

IUBH Fernstudium
Магистър по изкуствата (MA)
<
Редовно
<
Задочно
<
12&nbsp;-&nbsp;24 месеца
Немски
Онлайн обучение

Набиране на служители, насърчаване на мотивацията или изясняване на въпросите в социалното и трудовото законодателство: работата на кадровия мениджър съчетава работата с хора ...

Научете повече