Filter
Магистър по изкуствата (MA)
Швеция Темпо на обучение: Всички

Find law schools and universities in Швеция offering law degrees

Магистратурата е следдипломна академична степен, която студентите придобиват след завършване на необходимата учебна програма по избраната дисциплина. Степените MA cе предлагат по брой различни специализации, които осигуряват на студентите възможност да нагласят учебната програма за кариерните си перспективи и цели.

Швеция, официално Кралство Швеция, е скандинавската страна в Северна Европа. Швеция граничи с Норвегия и Финландия, и е свързана с Дания чрез мост-тунел през Йоресунд. Швеция е развита постиндустриално общество с напреднала държава на благоденствието. Стандартът на живот и ранг на продължителността на живота сред най-високите в света.

Law schools and universities for law degrees Швеция. Find all the information about the law schools and universities offering law degrees Швеция here.

Научете повече Свиване

Резултати

Linköping University

Обучението за възрастни и глобалната промяна са предназначени да подобрят способността на практикуващите да работят в глобализиращия се свят и да предизвикат традиционнит ... [+]

Правителствата по света призовават гражданите да се обучават и образоват, за да останат конкурентоспособни в един свързан свят. Критичните дискурси за глобализацията изискват способността да се учат в ситуации, които обхващат огромни културни и географски разделения. Нашата програма е за тези, които искат да разберат обучението за възрастни в рамките на глобалната промяна в един уникален формат за цифрово обучение, който е спечелил международно признание.... [-]

Швеция Linköping
Септември 2019
Английски
Задочно обучение
1 година
Онлайн обучение
Научете повече на английски