Магистър по наука в обучението дизайн и технологии

Общ преглед

Прочетете повече за тази програма на сайта на университета

Описание на програмата

Проектирайте и внедрете учебни преживявания, които помагат на хората да подобрят представянето си с нови знания, умения и способности.

За разлика от други специалности, основната учебна програма в онлайн MS на Джордж Мейсън в обучението Дизайн и технологии включва усъвършенствани и управленски компетенции на Международния съвет за стандарти за обучение, изпълнение и инструкции (IBSTPI), така че завършвате готов за предизвикателствата на старши- ролеви нива.

В цялата програма ще научите твърдите и меки умения, които са ключови за развитието на успешни програми. Това включва откриване на най-ефективните начини за сътрудничество с бизнес лидери и експерти по темата. Ще разберете и как да използвате рамки за оценка на учебни технологии, програми и тенденции. Тези стъпки ще ви позволят да проектирате и прилагате нови решения за обучение и да управлявате проекти през целия им жизнен цикъл

С дипломирането си ще бъдете готови да създадете материали за официални настройки за обучение, поддръжка за изпълнение и др.

Ще изучавате онлайн по време и на местата, които са най-подходящи за вас, което ви позволява да продължите да работите и да прилагате наученото.

Можете да завършите след едва 2,5 години и уверено да стъпвате в нови роли, като дизайнер на обучения или инструкции, разработчик на електронно обучение и UX дизайнер.

Последна актуализация Юли 2020

За учебното заведение

Located in Fairfax, Virginia, George Mason University is the largest public research university in the Commonwealth of Virginia.

Located in Fairfax, Virginia, George Mason University is the largest public research university in the Commonwealth of Virginia. Свиване