Магистър по преподаване (MAT) онлайн

Общ преглед

Описание на програмата

Оформете бъдещето. Промени света.

Образованието има значение и вие го знаете. И сега сте готови да станете експерт във вашата област, да напреднете в кариерата си и да се възползвате от предимствата на строгата програма за МАТ, която интегрира сертифицирането на учители с магистърска степен. Това, което правите сега, ще оформи бъдещето. Започнете по пътя си към промяна на света.

или вашата онлайн магистърска степен по преподаване?

Училищните квартали отдавна търсят учители, обучавани от СПУ, както заради тяхната компетентност, така и заради характера им. Много възпитаници продължават да прокарват нови пътеки в сферата на образованието и дори печелят наградата „Учител на годината“ в щата Вашингтон, чест, която се дава само на един изключителен учител във Вашингтон годишно. Програмата магистър по изкуства в обучението (MAT) е създадена, за да интегрира сертифицирането на учители с магистърска степен в двугодишна програма за работещи професионалисти. Наред с други предимства, завършилите програмата получават сертификат за учителска резиденция във Вашингтон, печелят по-високо място в графика на заплатите и се оборудват, за да насочват учениците от всякакъв произход и способности за постигане на върхови постижения. В допълнение, Училището за образование на SPU предлага едногодишни програми за обучение по алтернативни маршрути, включително AMAT и AMTMS.

Завършен факултет

Експерт, грижовен факултет има желание да помогне на студентите да успеят. Факултетите са известни с наставничеството на своите студенти по време и следването на техните образователни програми. Тези професори моделират обучение през целия живот чрез собствени научни дейности, често публикуват и представят на професионални конференции.

Членство в AACU

Сиатъл Тихия е член на Асоциацията на американските колежи и университети и на Американската асоциация на колежите за образование на учители. Програмите за сертифициране на SPU се одобряват от Съвета за стандарти за професионални педагози във Вашингтон. Училището за образование също е член на Асоциацията на независимите колежи за либерални изкуства за обучение на учители и има глава Sigma Phi Upsilon на Chi Sigma Iota, международно общество на честта, което цени академичните и професионални постижения в консултирането.

Дълбоко подчертаване на характера

Изградени върху основа за образование на персонажи, магистърските програми в SPU предлагат първокласно образование през обектива на християнската вяра и ценности. Студентите посещават курсове по етика и проблемите с характера са интегрирани в учебната програма.

Гъвкав формат

Предназначена за работещи професионалисти, тази програма е напълно онлайн.

Свързани възпитаници

Завършилите училище по образование преминават към целенасочена кариера в училищата и ръководство на ниво област в цялата страна. Когато придобиете дипломна степен от Училището за образование на SPU, вие се присъединявате към общност от възпитаници, които остават свързани.

Последна актуализация Септ. 2020

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия

За учебното заведение

Do you want to become an educator with both the competence and the character to bring hope into the lives of students? Is it your goal to become a leader in making our schools work for all children, n ... Научете повече

Do you want to become an educator with both the competence and the character to bring hope into the lives of students? Is it your goal to become a leader in making our schools work for all children, not just some children? Graduates of the School of Education at Seattle Pacific University are among today’s most sought-after educators, expertly prepared to meet the challenges of their field and serve their communities. Свиване