Магистър по счетоводство

Общ преглед

Описание на програмата

Разширете знанията си

Програмата магистър по счетоводство (MSA) се откроява на държавно и национално ниво поради своите задълбочени концентрации във финансовото счетоводство и отчитане, съдебно-счетоводното отчитане, вътрешния одит и управленското счетоводство. Студентите учат умения в реалния свят от преподаватели, които работят в правителството, частната индустрия и публичното счетоводство - включително престижните фирми от Big Four. Връзките на GGU с общността на счетоводството във финансовия квартал на Сан Франциско продължават повече от 100 години и създадоха естествен тръбопровод от класната стая до работното място.

Магистърът по научни науки в счетоводството (MSA) е предназначен да отговори на нуждите на тези, които са изучили счетоводството и желаят да доразвият своя опит. За много студенти MSA ще задоволи изискването за 150-часово образование, за да стане лицензиран дипломиран експерт-счетоводител (CPA).

Студентите имат възможност да персонализират своите степени, избирайки избираеми от обширен списък на счетоводни, данъчни и бизнес курсове. Студентите също имат възможност да завършат MSA степен с концентрация във финансовото счетоводство

Студентите, отговарящи на изискванията, могат да спечелят до шест единици факултативи чрез стаж за одобрен опит в реалния свят, придобит по време на тяхната образователна степен.

Магистърът по счетоводство може да се получи лично чрез нашата вечерна програма в Сан Франциско и / или онлайн. Вечерният и онлайн формат позволява на студентите да печелят своите степени със собствено темпо.

Path2CPA

Опцията Path2CPA прави пътуването до напреднала степен по-бързо и по-евтино. Студентите могат да спечелят магистърска степен по счетоводство (MSA) само за една година, след като завършат GGU Accounting, BSBusiness, Accounting Concentration, BS. Опцията Path2CPA също може да задоволи изискването за 150-часово образование за лиценз за CPA. Следването на тази опция премахва изискването за кандидатстване за програмата MSA и не се изисква тест за GMAT / GRE тест.

Path2CPA включва следните курсове за висшисти: ACCTG 302 и ACCTG 351B. Курсовете за висшисти ще бъдат включени в единица суми и средни оценки за програми както за кандидат-студенти за бакалавърско счетоводство, така и за дипломирани програми за счетоводство. Студентите, чиято средна средна средна стойност в двата курса за висшисти спада под 3,00 GPA, ще бъдат условно приети в магистърските програми.

Концентрациите

Данъчно облагане

Магистърът на науките в счетоводството (MSA) концентрация на данъчното облагане е предназначен да отговори на нуждите на тези, които са изучили счетоводството и желаят да се специализират допълнително в областта на данъчното облагане. Като изисква задълбочен фокус върху данъчното облагане, тази концентрация развива значителни данъчни познания като част от програма, която включва създаването на силна счетоводна основа.

Концентрацията за данъчно облагане на MSA на School of Accounting включва необходимата счетоводна курсова работа с курсове за концентрация в данъчни изследвания, федерално данъчно облагане и сделки с имущество.

Деклариране на концентрации

Студентите могат да декларират концентрации, когато са завършили курсовата работа, необходима за желаните от тях концентрации, или след „Последния ден за отпадане на курса без такса за обучение“ (според Академичния календар) за техните крайни срокове, ако ще успеят да завършат концентрациите си в окончателните им условия.

За да имат право да декларират концентрации, студентите трябва вече да са завършили необходимата курсова работа по концентрация или да могат да я завършат в окончателните си условия, без да изискват откази, замествания или насочени учебни курсове, освен ако не са одобрени предварително от председателя на катедрата, програмата директор или декан.

Студентите могат да декларират до две концентрации в дадена образователна програма. Студентите, които искат да заявят повече от две концентрации, ще трябва да се обръщат към декана или вицепрезидента по академичните въпроси за одобрение. Дипломите на студентите ще изброят концентрациите, които са завършили успешно по времето, когато са получили дипломите им. Студентите не могат да декларират допълнителни концентрации след присвояване на степента им.

Изисквания за прием

Магистърската програма по счетоводство (MSA) изисква 30 единици завършила курсова работа.

Международните студенти (притежатели на F и J визи), приети в програмата MSA в Golden Gate University ще трябва да преминат курс за академична готовност и счетоводна подкрепа в първия триместър. Това изискване ще бъде отказано само от училището при преглед на файловете.

Резултати от обучението

Завършилите магистратура по счетоводна програма ще:

  • да може да идентифицира счетоводните проблеми, да изследва и ефективно да съобщава резултатите устно и писмено.
  • притежават дефинирана група от познания за основните счетоводни принципи и доктрини, включително, но не се ограничават до следното, и да могат да прилагат критично тези принципи в практически ситуации и да се адаптират към променящата се работна среда: признаване на приходи; МСФО; одит; вътрешен контрол; контролна среда; същественост; етика, практическо изпълнение и професионална отговорност; и измама.
  • бъдете готови да бъдат ефективни счетоводни решения във все по-международна бизнес среда.
  • имат разбиране за бизнес, правен, професионален и етичен контекст за кариера като професионален счетоводител, включително способността да се идентифицират и действат по подходящ начин, когато в дейността на професионален счетоводител се срещат етични дилеми.
  • имат опит и умения за постигане на целите чрез сътрудничество.
Последна актуализация Дек. 2019

За учебното заведение

For the second consecutive year, Washington Monthly ranks Golden Gate University America's #1 School for Adult Learners in its annual College Guide and Rankings. Golden Gate University prepares indivi ... Научете повече

For the second consecutive year, Washington Monthly ranks Golden Gate University America's #1 School for Adult Learners in its annual College Guide and Rankings. Golden Gate University prepares individuals to lead and serve by providing high-quality, practice-based educational programs in Accounting, Law, Taxation, Business and related professions - as a non-profit institution - in an innovative and challenging learning environment that embraces professional ethics and diversity. Свиване
Сан Франциско , САЩ онлайн , Лос Анжелис , Сиатъл + 3 Още По-малко