39323_39224_colorful_campus_photo.jpg

Преглед

Магистърската степен по управление на строителството е специално разработена за опитни професионалисти в сферата на строителството, които се интересуват от напредване в лидерските позиции в областта. В програмата могат да бъдат включени и доскоро завършили бакалавърски програми по управление на строителството или свързани с тях дисциплини.

Целите на програмата са да предоставят на завършилите необходимите стратегически умения за водене и развитие на строителната индустрия. Завършилите ще развият компетенции в: лидерство; Анализ и контрол на разходите за строителство; управление на строителните операции и производителност; развитие на строителния бизнес; устойчив дизайн и строителство; и в изграждането на връзки с клиентите. Като част от мултидисциплинарния характер на програмата, широк кръг от факултети от различни дисциплини осигурява на завършилите гъвкавост, за да вземат съответните курсове в целия университетски университет. Основните курсове за управление на строителството в програмата се преподават от преподаватели с полеви и изследователски опит в дисциплината.

План на обучение

Тъй като тази програма се хоства изцяло онлайн и е проектирана с оглед на професионалистите, ще имате удобството и гъвкавостта да планирате курсовата си работа през останалата част от деня. Програмата за 30 часови семестъра може да бъде завършена само за 1,5 години редовно обучение, или приблизително 2-3 години на непълно работно време при работа на пълно работно време. Учебният план се състои от основни курсове, професионални факултети и избор на дипломна работа, проект или цялостен изпит.

учебна програма

Управление на строителството, степен MS, типична последователност на курса

Първа година

 • CONM-650 Принципи на ръководството и управлението на строителството
 • CONM-690 Устойчиво строителство и проектиране
 • CONM-718 Строителни операции и производителност
 • CONM-720 Анализ и управление на строителните разходи
 • GRCS-701 Методи за изследване
 • Професионални избираеми

Втора година

 • CONM-760 Изграждане на клиентски разработки 3

Изберете едно от следните:

 • CONM-790 Thesis, плюс GRCS-702 Принципи на комуникационните изследвания
 • CONM-795 Цялостен изпит, плюс два професионални факултативни
 • CONM-797 Завършил проект, плюс един професионален избор

39324_39225_real_aerial_of_campus_with_river.jpg

Изисквания за прием

За да бъдат взети предвид за допускане в държавата-членка по управление на строителството, кандидатите трябва да отговарят на следните изисквания:

 • Да притежават бакалавърска степен с минимален бакалавърски успех от 3.0 по управление на строителството, гражданско инженерство, инженерна технология или свързана с него програма, която включва най-малко 15 семестриални часа по математика и природни науки. Кандидатите, които имат други бакалавърски степени с подходящ свързан професионален опит, ще бъдат разглеждани за допускане на индивидуална основа,
 • Имат курсова работа или еквивалентен документиран професионален опит в оценяването на разходите, планирането
 • Силно се препоръчват курсове за бизнес / управление и курс за статистика.
 • Да имат поне един годишен опит в управлението на строителството. От тези, които нямат подходящ професионален опит, може да се изисква да попълнят един или повече семестъра на свързания с тях дипломиран професионален опит;
 • Ако е необходима академична и / или работна подготовка, преди да бъдат приети и да започнат следдипломно обучение, кандидатите се насърчават да разработят план с председател на програмата. Подготвителен курс (и) може да бъде завършен (и) в РИТ или с предварително одобрение може да бъде завършен в други университети. Всеки курс трябва да бъде завършен с оценка B или по-висока.
 • Подаване на попълнено, официално заявление за завършил дипломиран специалист, придружено от официални преписи (на английски език) на всички завършени по-рано курсови работи;
 • Международни кандидати, чийто роден език не е английски, трябва да представят точки от теста за английски като чужд език (TOEFL). Изисква се минимум 570 точки на писмения изпит, 230 на електронната версия на изпита или 88 на интернет версията на изпита.
Програма с обучение на:
 • Английски
Rochester Institute of Technology (RIT)

Прегледайте още 1 курсове в Rochester Institute of Technology (RIT) »

Последна актуализация Юли 12, 2019
Този курс е Онлайн обучение
Duration
18 - 36 
Задочно обучение
Редовно обучение
Price
47,522 USD
Годишно обучение (12-18 кредитни часа). Могат да се прилагат допълнителни такси. Налице са стипендии и помощи.
По място
По дата