Капитанът отдалечено от корпоративните и бизнес право е насочен към студенти или адвокати по бизнес, които желаят да задълбочат познанията си и утвърждава практиката на правна среда за бизнеса и институциите. Тази диплома дава възможност за постигане на ниво магистър академичната също ви подготвя за различните национални конкурса или да правят изследвания в чужбина.

прав

Учителят Remote по право от бизнеса и бизнес е фокусиран върху професионалния свят; Абсолвентът да знаете, съветник по въпросите на законодателството, се развива, променя и договарят договори в клаузите за контрол (договорно право), но също така да управлява съдебни спорове и спорове, че всяка институция; Бизнес, малки и средни предприятия ... може да се сблъска. Теоретичната и специализирано обучение продължава 3 семестъра и практическо обучение в дружество или фирма, за да валидира учене доклад на пробация и памет.

Този майстор дистанционно Закон за IVU има няколко предимства; партньорство с реномирани фирми и фирми в отраслите на промишлеността (банково дело, застраховане, IT, центрове и институти, органи ...) за по-добра специализация и партньорства във Франция и Германия за професионален обмен (стаж , семестър в чужбина) и да продължи академичната в научните изследвания.

Програма с обучение на:
  • Френски

Прегледайте още 10 курсове в Université Virtuelle (UIV) »