Страстен. Ангажиран. Готови ли сте да направите разлика.

Тези думи ви описват ли? Нашата програма за магистърска програма "Образование" ви подготвя да просветите и да направите разлика в младежкия живот със концентрация в ранното детско образование.

Ако искате да надградите уменията си, тази онлайн програма е предназначена за Вас - което ви позволява да спечелите своята степен, докато сте все още работещи. ASU предлага възможности за сертифициране и без сертифициране и за двете концентрации в онлайн програмата "Магистър на образованието".

Тази онлайн програма е разработена така, че да можете да поддържате вашето работно време и да завършите магистърската си степен по едно и също време. ASU предлага опции за сертифициране и без сертифициране за М.Ед. В програмата за образование в ранна детска възраст.

С фокус върху инструкторски стратегии за малки деца, както и психология и технологии, тази програма подготвя кандидати за позиции в Pre-K през степен 3 в обществени (и частни) училища.

Алабама, заедно с Тенеси, Вирджиния, Арканзас и Луизиана на юг, е сред 18-те държави, които са получили общо 224 млн. Долара в помощи за развитие специално за висококачествени предучилищни програми в градските, крайградските и селските общности *. Никога не е имало по-добро време за преподавателите да получат дипломите си, тъй като се очаква да се увеличи както нуждата от качествени учители, така и нови улеснения.

* Източник: alabamaschoolreadiness.org

С един поглед

 • 30-33 часа на кредита
 • 100% онлайн
 • Най-съвременни инструменти и технологии
 • 3 Започва годишно
 • Завършете след 21 месеца

Учебен план

Всички курсове са 3 кредитни часа

Основните курсове

 • SED 500 Извънредните студенти в училищата с приобщаване - Този курс се фокусира върху характеристиките на изключителни студенти и студенти от различни среди в приобщаващи настройки. Той разглежда (1) основните познания за специалното образование, както и актуалните знания за уврежданията и нагласите, (2) въздействието на законодателството върху услугите за изключителни студенти и как да се адаптират и / или да се променят подходите за обучение за обучение на изключителни и разнообразни студенти Общи класове. (По-рано SED 574)
EDU 511 Статистически техники, изследвания и оценка - Този курс се занимава с приложенията на процесите на оценяване и измерване; Основни принципи на тестове и измервания с акцент върху практическите приложения в класната стая; И оценка на преподаването, ученето и изследванията в образованието.

EDU 527 Човешкото развитие и поведение - Този курс запознава студентите с човешкото развитие във физически, социални, емоционални, морални, говорни / езикови и когнитивни области, включително принос на важни теоретици; Големи прогресии във всеки домейн на развитие и диапазоните на индивидуалните вариации във всеки домейн; И влиянието на физическото, социалното, емоционалното, моралното и когнитивното развитие на учениците върху тяхното изучаване и как да се справят с тези фактори при вземането на учебни решения. EDU 531 Модерни въпроси в образованието - Този курс запознава студентите с философски въпроси, отнасящи се до К-12; Проблеми, предизвикателства и възможности за учителите от К-12; И въпроси, свързани със специалното образование, мултикултурното образование и други въпроси, свързани с разнообразието. REA 560 Техники и умения в четенето - Този курс представя преглед на уменията и техниките, необходими за преподаване на четенето в елементарните оценки. Подобни практически умения като фоника, лексика, разбиране и управление ще бъдат разгледани и разгледани в курса, както и разработване на работещо знание за планиране и развитие на урока. EDT 574 Компютърно-базирани учебни технологии - Този курс се фокусира върху принципите на компютърните операции със специален акцент върху приложенията в компютърно подпомогнатите инструкции и образователната администрация.

Курсове за концентрация на ранно детско образование

 • EDU 550 Учебна програма за ранно детство - Този курс изследва целите на образованието, които са идентифицирани и приложени в предмета в учебните програми на програмата за ранна детска възраст.
EDU 551 Учебни стратегии за малки деца - Този курс изследва процеса на преподаване и обучение, като се съсредоточава върху специфични стратегии за популяризиране и оценка на когнитивните, афективни и психомоторни умения при деца на възраст от 3 до 8 години.

EDU 552 Теорията на играта - Курсът представя теоретичните основи на детските игри и целите на играта, както се приемат от Erikson, Paller, White и други. EDU 567 Семинар по ранна детска подготовка (ECE) - Този курс дава възможност на студента да синтезира съдържание, принципи и умения, събрани от предварителни курсове, в изчерпателна представа за продуктите и процесите в ранното детско образование. EDU 568 Родителски ангажимент в ИКЕ - Този курс подчертава участието на родителите в програмата за ранна детска възраст. Специално внимание се обръща на принципите на работа с родителите както на индивидуална, така и на групова основа.

Admissions

Държавният университет в Алабама очаква да получи молбата ви. Имаме съветници за прием, които ще Ви запознаят с процеса на кандидатстване и ще Ви съдействат през цялото време. Моля, попълнете формуляра на тази страница. Съветник по приемане ще се свърже с вас, за да отговори на всички въпроси. Започнете днес.

Изисквания за прием:

 1. ASU предлага сертификационни и не-сертификационни опции и за двете концентрации в магистърската програма за обучение. За да бъдат разгледани за завършване на допускането в онлайн изданието M.Ed. Програма в Алабамския държавен университет, трябва да притежавате бакалавърска степен или еквивалент от акредитиран колеж или университет с минимална СДП от 2,5.
Необходима е следната допълнителна документация:
 • Копие от сертификат за преподаване в Алабама клас B (само за опция за сертифициране)
 • Официални преписи от всички колежи и университети присъстваха
 • Три професионални препоръчителни писма от лица, квалифицирани да оценят способността ви да вършат работа на по-високо ниво
 • Изявление за цел (Цел и цел за продължаване на следването в ASU и съответния трудов и академичен опит за избрания от Вас курс)
 • GRE или MAT точки (трябва да са направени през последните 5 години.)

Международни Студенти

Всички чуждестранни студенти трябва да осигурят всички горепосочени изисквания, както и задоволителен TOEFL резултат и оригинално копие на колежната книга на английски език или оценка на World Education Services (www.wes.org). Моля, имайте предвид, че чуждестранните студенти също ще трябва да предоставят клетвена декларация за финансова подкрепа, която документира вашите способности да плащате за вашето образование и приложимите разходи.

Програма с обучение на:
 • Английски

Прегледайте още 3 курсове в Alabama State University The Harold Lloyd Murphy Graduate School »

Този курс е Онлайн обучение
Start Date
Септ. 2020
Duration
21 
Задочно обучение
Редовно обучение
Price
578 USD
Обучение за кредитен час