Международни отношения: Курс на политика в турбулентни времена - Университетът в Кент

Общ преглед

Прочетете повече за тази програма на сайта на институцията

Описание на програмата

109555_button_read-more-about-this-program-on-the-schools-website.png

Изследвайте ключови политически предизвикателства, с които се сблъсква дипломацията през 21-ви век, и подобрете познанията си за съвременната глобална политика.

Овладейте най-модерните проблеми в съвременните международни отношения

Водени от лидери на мисли в международните отношения в университета в Кент, тази микрокредитация ще ви даде жизненоважно разбиране за сложността и нюансите на международната политика през 21 век.

Освен че ще придобиете авангардно разбиране за съвременните международни отношения, вие ще бъдете въоръжени и с инструментите за разединяване на реалната информация от фалшивите новини.

Разширете знанията си за съвременните международни отношения и днешните политически предизвикателства

От пандемията на коронавируса до културните войни между либерали и консерватори, търговските войни между САЩ и Китай и лавината от „фалшиви новини“ в социалните медии - глобалната политика в момента преминава през безпрецедентно сътресение.

Възможността за навигация и овладяване на този политически лабиринт вече е призната като ключово умение от работодателите в управлението, финансите и всяка организация с международни връзки и операции.

Разгледайте важните глобални проблеми

Ще получите задълбочена академична представа за належащи международни проблеми, включително кризата на неолиберализма, изменението на климата, културните войни, реалностите на съвременната война и проблемите, поставени от „аналоговото“ управление в „дигитална“ епоха.

Тази микрокредитация е създадена, за да ви даде основно обучение по деконструиране, оценка и анализ на глобалните тенденции, които ще определят политиката и бизнеса през 2020-те и след това.

Освен това, той е създаден да се приема на непълно работно време, 100% онлайн - което означава, че можете да повишавате уменията си заедно с работата си и със собствено темпо.

Разгледайте ключовите заплахи за киберсигурността и предизвикателствата на управлението на интернет

Тъй като контролът на Съединените щати над международния ред отслабва и редът след Студената война се руши в лицето на множество кризи, ще получите изчерпателен преглед на социално-политическите предизвикателства, произтичащи от киберсигурността и технологичните промени.

Ще научите за политиката на киберпространството и ще обмислите как държавите могат да реагират на настоящите кибер заплахи и как дипломацията може да функционира най-добре в дигиталната ера.

Защо да учим политика и международни отношения?

Тъй като бизнесът и политиката стават все по-глобални, нараства търсенето на служители с разбиране на глобалните проблеми и задълбочено разбиране на съвременните дебати в политиката и икономиката.

До какви кариери може да доведе този курс?

Този курс ще бъде от полза за всеки, който работи или иска да работи в сектори, където разбирането за международните отношения е от значение. Това включва управление, неправителствени организации, PR и медии, маркетинг, финанси, дипломация, държавна служба, мозъчни центрове или консултации.

Ще спечеля ли квалификация за политика?

Да. Ще излезете с квалификация за политика и международни отношения от университета в Кент, сертифицирана от техния водещ изследователски център в света.

Какви умения ще научите?

 • Предприемете изследвания и анализи
 • Аргументирайте и застъпвайте решения
 • Научете се да бъдете самокритични и отразяващи
 • Професионална и академична комуникация
 • Добре писмено владеене
 • Разберете политиката на киберпространството

Кога бихте искали да започнете?

Ние се стремим да стартираме нашите микрокредиенти на всеки няколко месеца. Присъединете се към датата, която ви подхожда или се регистрирайте, за да чуете от съветник за записване за бъдещи тиражи и актуализации.

 • 18 януари 2021 г.

Какво ще постигнете?

До края на курса ще можете да:

 • Демонстрирайте остро критично разбиране на основните съвременни дебати относно международния ред след Студената война и неговата бъдеща насока.
 • Определете средствата, чрез които държавите могат да провеждат дипломация в интегрирана, глобализирана международна среда.
 • Оценете значителните предизвикателства пред международната общност.
 • Оценете предизвикателствата на регулирането на глобалните проблеми.

Какво ще получите

15 кредита в Обединеното кралство на следдипломно ниво от университета в Кент

Имате ли право на този микрокредитив?

За да се присъедините към тази микрокредитация, ще ви е необходима съществуваща бакалавърска степен (която не е задължително да е свързана с предмета) и владеене на писмено и говорене на английски език.

Това микрокредитивно ли е за вас?

Тази микрокредитация ще се хареса на всеки, който се интересува от изучаване на международни отношения или работа в област, в която подробни, акредитирани познания за съвременната политика ще ви дадат конкурентно предимство.

Това включва кариера в неправителствени организации, местни и международни медии, PR, маркетинг, държавна служба, дипломатически корпус, мозъчни центрове и консултации.

С кого ще се научите?

Гарет Мот

Д-р Гарет Мот е преподавател по Сигурност и разузнаване в университета в Кент. Гарет преподава IR модули и активно изследва сближаването на технологиите, софтуера и социополитиката.

Кариерно фокусирано обучение от

Университетът в Кент

Университетът в Кент, Европейският университет на Обединеното кралство, е един от най-динамичните университети в страната. Създадена през 1965 г., сега има 19 850 студенти, които учат в различните му кампуси.

Какво е микрокредитив?

Микрокредиментите са предназначени да ви усъвършенстват за работа в бързоразвиващи се отрасли, без време и разходи да се ангажират с пълна степен. Вашият микрокредитив може да стои самостоятелно като независим акредитив, а някои от тях също предлагат академичен кредит, който да се използва до степен.

Научете онлайн с експертни инструктори

Завършете онлайн курсове, ръководени от експерти над 12-16 седмици, със специализирана група професионалисти.

+

Цялостни оценки, основани на проекта

Тествайте разбирането си с оценки и упражнения, маркирани с онлайн преподаватели.

+

Спечелете професионален авторитет

Завършете обучението си и преминете оценките си, за да придобиете акредитиран акредитив.

=

Напред напред в кариерата си

Използвайте своя микрокредитив като доказателство за вашите специализирани умения и напредък по-нататък във вашата индустрия.

Последна актуализация Окт. 2020

За учебното заведение

Learn 100% online with world-class universities and industry experts. Develop your career, learn a new skill, or pursue your hobbies with flexible online courses.

Learn 100% online with world-class universities and industry experts. Develop your career, learn a new skill, or pursue your hobbies with flexible online courses. Свиване
Лондон , Абърдийн , Оукланд , Балтимор , Барселона , баня , Bathurst , Берген , Биел / Биен , Бирмингам , Bracknell , Бризбейн Сити , Кеймбридж , Кейп Таун , Clayton , Кроули , Шарлотсвил , Delhi , Дъблин , Dundee , Дърам , Единбург , Еншеде , Exeter , Fiesole , Женева , Кралски квартал на Гринуич , Гренобъл , Грьонинген , глог , Хсинчу , Йерусалим , етажерка за ноти , Хонг Конг , Lancaster , Лийдс , Лестър , Льовен , Мадрид , Макати , Манчестър , Мелбърн , Ан Арбър , Милтън Кейнс , Монтрьо , Мърдок , Norman Gardens , Норич , Оксфорд , Padua , Париж , Darling Heights , четене , Реховот , Сеул , Шефилд , отказвам се от , Саутхемптън , Глазгоу , Guildford , Сидни , Тайпе , Токио , Трондхайм , Упсала , Warwick , West Lafayette , Йорк , Чикаго , Нюкасъл , Ковънтри + 70 Още По-малко
Посетете уебсайта на учебното заведение