Онлайн бакалавърска музика

Общ преглед

4 locations available
Прочетете повече за тази програма на сайта на университета

Описание на програмата

Музикална и звукова надстройка

Съответстваща на 3-тата година на тази диплома, тази гъвкава година за допълване е предназначена да следва от нашата степен за основа в музиката

  • Обучение, съвети и напътствия от ментори на индустрията
  • Мрежи и сътрудничи с други музиканти и хора с ум
  • Използвайте съществуващите си работни или лични проекти и ги прилагайте към елементи от курса
  • Разширете проспекта за кариерата и портфолиото си

За индустриалните специалисти:

Предлагаме възможност да се ускорят студентите с опит в индустрията (5 години) в BA (Hons). Ние картографираме предишния си опит срещу двете години на степента на обучение, което ви позволява да се развивате направо в последната година и да постигнете пълна бакалавърска степен (Hons) за една година.

Колко ще продължи?

  • Краен срок 2 x 12 седмици
  • Часове 3 x 12 седмични семестъра

Изисквания за вход

Всички кандидати ще се нуждаят от съответен опит и умения за изпълнение. Степен на фондация или еквивалентна квалификация по съответния предмет ИЛИ 5 години професионален опит в индустрията.

Какви предмети ще уча?

ОСНОВНИ МОДУЛИ

Проект 6 ниво

Участвайте в мащабен проект в избрана от вас област: изпълнение, писане на песни, композиция, дисертация, музикална продукция, управление на събития или мултимедия

Музика и звук за медии

Проучете академичните теории, които стоят зад съчетаването на музика и звук с медиите и ги приложите на практика, когато създавате свой собствен саундтрак към даден филмов клип.

Проект за записване

Има голям пазар за музика, който компаниите за филмова и телевизионна продукция могат да извадят "от полицата" за жанрове като спорт, игри, диви животни и т.н. която обхваща широк спектър от настроения, стилове и употреби.

Портфолио на свободна практика

Разработване на жизнеспособна музикална индустрия с всички съпътстващи бизнес проучвания и изисквания (бизнес план, уебсайт и т.н.). Това ще бъде вашата визитна картичка, когато завършите.

МОДУЛИ ЗА ВАРИАНТИ

Изследвания на витрини

Този модул, базиран на изпълнението, помага на студентите да работят за представяне на витрина на живо, която е подкрепена от подходящи и ефективни рекламни материали.

Разширено студио производство

Създайте свое собствено портфолио от професионални продукции, като същевременно развиете ясно разбиране на техниките и работните практики на водещи производители.

Разширено радиопроизводство

Насладете се на предизвикателствата да направите своя собствена кратка радиопродукция, която обхваща тематична музика, инцидентна музика, звукови ефекти (foley) и редактиране на диалог.

Проект за управление на музика

Този модул е до голяма степен самостоятелен: с възможност да се специализира в управлението на музика или артисти, управлението на дребно или финансирането на тълпата.

Какво ще стане след това?

След успешното завършване, можете да преминавате към следдипломно обучение на нашия M.Mus в популярното музикално изпълнение.

Такси и финансиране

  • Таксите за академична година са £ 6165.
  • £ 3,082 за семестър (2) за редовно обучение.
  • £ 2,055 за семестър (3) за непълно работно време.

В зависимост от допустимостта можете да кандидатствате за студентски заем, за да покриете таксите.

Последна актуализация Март 2020

За учебното заведение

AMS online is a pioneering online music college based in the UK. We offer fully validated Foundation Degree, BA Hons and Masters courses, written by and delivered by music professionals entirely onlin ... Научете повече

AMS online is a pioneering online music college based in the UK. We offer fully validated Foundation Degree, BA Hons and Masters courses, written by and delivered by music professionals entirely online. Свиване
Единбург , Exeter , Гейтсхед , Глазгоу , Саутхемптън + 4 Още По-малко