Онлайн бартеен курс

Общ преглед

Описание на програмата

Овладейте уменията за бармандърство в своето собствено време, със свое собствено темпо. Сега, с достъп до живота само за 24 евро.

Какво ще получите с нашия онлайн курс ...

 • 3.5 часа видеоклипове при поискване
 • 35 урока за барманство
 • 48 рецепти за коктейли
 • Достъп до нашата изключителна работна книга
 • Сертификат от водещата световна школа на барман след полагане на изпита
 • Свободата да се учи на вашия лаптоп, телефон или телевизор

Вземете всичко това за цял живот, само 22 паунда.

* Инструкторът говори на английски, но субтитрите са достъпни на испански, френски, немски и италиански.

Проницателен поглед на съдържанието на курса

Защо да поемете този курс?

Искате ли да влезете в индустрията? Подобрете уменията си? Или просто искате да научите как да правите страхотни напитки? Каквото и да търсите, ще го намерите в нашия онлайн курс.

През последните 20 години проектирахме водещите курсове за барман в света. И за тази онлайн програма ние насочихме нашия богат опит в 3,5 часа, създавайки най-пълния онлайн курс за барманство в бранша.

Станете барман, където и да сте

Учете се от най-добрите бармани в бранша

Над 20 години опит в индустрията. Повече от 50 000 доволни студенти. Над 25 училища по целия свят. Когато става въпрос за барманство, ние знаем нашите неща. Така че, когато вземете нашия онлайн курс, можете да сте сигурни, че се учите от най-добрите.

Развийте основни умения за барманство

Само за три часа няма да научите просто рецепти за коктейли. Всъщност ще ви научим на основните техники и умения, необходими, за да станете добър барман. Разкрийте историята на миксологията. Научете техники за изливане. Разгледайте комбинации от вкусове. И овладете впечатляващи умения за сервиране. Нашият експертен инструктор Гавин Wrigley ще ви научи на всичко това и още.

Изберете свой собствен график

Имаш ли страстта, но не и времето? Този онлайн курс е супер удобен (и всеобхватен) начин в света на барманството. От комфорта на собствения си дом можете да гледате и да научавате или да следвате заедно. И с достъп през целия живот можете да спрете и да започнете, когато пожелаете.

cocktail, drinks, liqueur

Запознайте се с вашия инструктор

Гевин Вригли
Ръководител на образованието в European Bartender School

 • 20 години в барманската индустрия
 • 6 години като учител по барман
 • 10 години като мениджър на водещи барове, нощни клубове и компании за кетъринг на коктейли
 • Съдия по бармански състезания по целия свят

133182_133159_Affiliates_Keystone_Home_0002_Layer11.jpgEuropean Bartender School","author_url":"","source":"European Bartender School"}" />

Общ преглед на съдържанието на курса

След 3,5 часа ще научите ...

Перфектният сервис
С приготвянето на коктейли, правилното овкусяване е само върхът на айсберга. Ноктите перфектният сервиз обхваща всичко - от стъклени съдове и лед до гарнитура и миксер. Гавин ще ви поговори как да съберете заедно най-добрия джин и тоник, Aperol spritz и ръждив нокът.

Историята на коктейлите
Bartending има богато и шарено минало, което силно повлия на индустрията днес. Следвайте интригуващото пътешествие на коктейла, започващ през 1800 г., до предварително забрана на Америка и ерата на тики - чак до съвременната миксология.

Основни методи и техники
Този курс ви въоръжава с основни умения, които можете да приложите на практика зад всеки бар. Гавин ще ви научи на основните техники на разклащане, изливане, забъркване, разбъркване и търкаляне. Той ще покрие и по-модерни методи, като двойното наливане на бутилка и преследването.

оборудване
Започнете да се занимавате с основното оборудване, което ще използвате зад истинска лента - или с вашия собствен бар у дома. Ще работите с разбъркващи чаши, шейкър, цедка, лъжици, цитрусови пулверизатори, кални, джиггери и други.

Рецепти за коктейли
Прекрасният свят на коктейлите ви очаква. Ще започнете със скобите, след което бързо ще преминете към по-сложни творения. Открийте дайкири, мохито, бял руски, писко кисело и много други.

Flavors
Знаете какво влиза в коктейл. Сега е време да научите защо. Гавин ще покрие петте основни вкуса: сладък, кисел, горчив, солен и умами. След това той ще обясни как да постигнете правилния баланс и да измислите собствените си творения.

Някакви въпроси?

Има ли изпит?
Да, ще има кратък изпит с множество възможности за избор в края на курса, за да можете да поставите всичко, което сте научили на теста.

Ще получа ли сертификат за завършване?
Да, ще ви бъде предоставен сертификат за онлайн курс на EBS, заедно с вашия тестов резултат и резюме на всичко, което сте научили.

Колко дълъг е курсът?
Курсът е малко повече от три часа видео съдържание, разделено на различни уроци, включващи рецепти, история и съвети за бармани. Можете да преглеждате епизодите, когато пожелаете.

Какво е включено в курса?
Освен онлайн уроците, вие също ще имате достъп до подробна работна книга, пълна с рецепти, теория и обяснения, които можете да изучавате след час.

Трябва ли да завърша курса в определена времева рамка?
Не, можете да завършите курса в свое време, със свое собствено темпо. След като закупите курса, ще имате неограничен достъп за цял живот.

Какво се случва след като завърша курса?
Можете да се върнете и да прегледате учебните материали по всяко време. И ако сме ви вдъхновили да научите повече за света на барманството, можете да разгледате някои от другите курсове, които предлагаме.

Защо е този курс за вас?

Като вземете този курс, вие ще ...

 • Научете практическо умение, на което можете да надградите
 • Развийте основни умения за барманство и поглед върху индустрията
 • Спечелете жизненоважни знания за продукта
 • Добавете умения към CV-то си и подобрете перспективите си за кариера
 • Открийте как да си направите гама от коктейли, за да впечатлите приятели и семейство
 • Вдъхновете се да създадете свой собствен бар у дома
 • Насладете се на гъвкав подход за учене и учене със собствено темпо
Последна актуализация Март 2020

За учебното заведение

European Bartender School is the world’s leading bartending school. We pride ourselves on training aspiring bartenders to a globally recognised standard. We already trained +70,000 graduated for 20 ye ... Научете повече

European Bartender School is the world’s leading bartending school. We pride ourselves on training aspiring bartenders to a globally recognised standard. We already trained +70,000 graduated for 20 years. Свиване
Барселона , Лондон , Phuket , Париж , Ню Йорк , Амстердам , Кейп Таун , Стокхолм , Рим , Kos , Сидни + 10 Още По-малко