Онлайн гъвкава MBA

Общ преглед

Прочетете повече за тази програма на сайта на университета

Описание на програмата

Update Актуализация на коронавирус (COVID-19)

Временно приехме нашите програми за виртуална подготовка, така че нашите нови студенти имат възможност да започнат практически програмата си през лятото или есента 2020, а след това да преминат към обучение в университета, след като Чехия отново отвори границите си.


В партньорство с Националния американски университет, Университетът в Ню Йорк в Прага предлага гъвкава програма за магистърска степен, съчетаваща обучение през целия живот онлайн и On-Campus. Националният американски университет е напълно акредитиран с Комисията за висше обучение и член на Асоциацията на Централния север. Националният американски университет е регистриран в министерствата на образованието в много страни, а бизнес отделът на Националния американски университет получи пълна акредитация от IACBE за програмата му MBA.

Онлайн гъвкави концентрационни MBA области

 • Управление на човешките ресурси
 • Информационни технологии
 • управление

10 причини да се регистрирате в програмата UNYP MBA

 1. Подобрете глобалните си перспективи за заетост
 2. Увеличете потенциала си за печалба
 3. Меценирайте лидерските си умения
 4. Учете в местна и международна среда
 5. Засилете способностите си за вземане на решения
 6. Участвайте в подходите за учене, включително виртуални симулации за бизнес, гост-лектори, семинари, казуси и партньорско обучение
 7. Разберете нови проблеми в бизнеса и управлението, за да постигнете по-добър успех в конкурентна международна среда
 8. Практикувайте уменията си чрез излагане на приложни ситуации за решаване на проблеми, ролеви игри и опитни учебни ситуации
 9. Приложете новите си умения на работа на следващия ден
 10. Участвайте в единствената чешка програма MBA с тройна акредитация от Чешката република (ČAMBAS), Обединеното кралство, (BAC) и САЩ (IACBE)

Изисквания за прием

Студентите трябва да подадат следното чрез онлайн заявление.

 1. UNYP кандидатстване по UNYP
 2. Нотариално заверено копие на бакалавърска университетска степен - минимум на бакалавърска диплома
 3. Официални академични преписи директно от университета или нотариално заверено копие
 4. Сертификат за английски език
  • TOEFL: 79
  • IELTS: 6.5
  • CAE: A, B, C
  • CPE: A, B, C
  • Английски среден университетски бакалавър или висша степен
 5. Лично есе - кратко есе за това как тази програма ще ви помогне с професионални и лични цели
 6. Две препоръчителни писма - от професори или ръководители, които могат да отговорят на способността и мотивацията на кандидата за записване в тази програма. Формулярът ще ви бъде доставен след заявлението.
 7. Автобиография - Възобновете
 8. Подходящ трудов опит
 9. Копие на лична карта или паспорт
 10. Такса за кандидатстване в размер на 2000 CZK (невъзстановими) ≅ 80 EUR или 115 USD
 11. Мотивационно интервю - след представяне на необходимите документи студентите са поканени за интервю с директора на MBA (лично или чрез видео разговор)

Моля обърнете внимание:

Всички документи трябва да бъдат представени на английски. Документите първоначално на друг език трябва да бъдат придружени от заверен превод на английски език.

Онлайн гъвкаво обучение за MBA и такси 2020 - 2021

 • Обучение по програма: 300 000 CZK
 • Такса за кандидатстване (еднократна такса): 2000 CZK (* Невъзстановими)

Плащане на такса за обучение и задължителни такси

 1. Таксата за обучение може да бъде платена по следния начин:
  • а) Студентът ще заплати UNYP общата такса за обучение и всички такси една седмица преди началото на обучението в съответствие с одобрения академичен календар на програмата MBA. Ако студентът е платил общата такса за обучение и всички такси до тази дата, той или тя ще получи отстъпка от 5% от таксата за обучение.
  • b) Студентът ще заплати първата вноска от таксата за обучение и свързаните с нея такси, съответстващи на 50% от общата сума на таксата за обучение и такси една седмица преди началото на обучението, съгласно одобрения академичен календар на програмата MBA в последен. Студентът е длъжен да заплати останалите 50% от таксата за обучение не по-късно от осем (8) месеца след началото на програмата.
 2. Студентът може да кандидатства за Схема за плащане във връзка с плащането на такса за обучение. След депозиране на авансово плащане в размер на най-малко 25% от таксата за обучение и такси , разсрочният план ще позволи на Студента да раздели дължимата сума, увеличена с 3% вноска на няколко равни вноски (максималната продължителност е 12 месеца).

Имаш ли въпрос? Готови ли сте да кандидатствате?

Екипът ни за приемане е готов да отговори на вашите въпроси или да ви помогне с вашата кандидатура! Нашият екип може също така да организира посещение в кампуса, за да се срещне с нашите студенти и преподаватели или да седне на час. Ако искате да опитате UNYP изживяването, можете дори да UNYP студент на UNYP за един ден.

Последна актуализация Апр. 2020

За учебното заведение

Since 1998, UNYP has been offering the best in English-language higher education in Central Europe, with a focus on Business Administration, Communications, Finance, IT Management, Marketing, Internat ... Научете повече

Since 1998, UNYP has been offering the best in English-language higher education in Central Europe, with a focus on Business Administration, Communications, Finance, IT Management, Marketing, International Economic Relations, English Language & Literature, and Psychology. UNYP is the largest and leading English language higher education institution in the Czech Republic. Свиване