Онлайн диплома по психология (Бридж)

Общ преглед

Описание на програмата

 • Продължителност на курса: 20 месеца задочно
 • Такси за курса: 2950 долара за предмет. FEE-HELP е на разположение.
 • Периоди на обучение: януари, март, май, юли, септември, октомври
 • Теми на курса: 10

Станете експерт в разширяващата се област на психологията

Бързо променящият се свят и нарастващата нужда от разбиране на човешкия мозък създаде много възможности в областта на психологията. Професионалисти с човешки центрирани роли и амбициозни регистрирани психолози имат възможността да развият своите умения и да постигнат кариерните си цели със 100% онлайн диплома за психология (мостове) на JCU.

Тези промени оказват положително влияние върху растежа на индустрията, тъй като се очаква броят на хората, работещи като психолози в Австралия, да нарасне с 30% от 37 500 през 2018 г. на 48 800 до 2023 г. *

Прагматична и многостранна квалификация

Тази степен може да бъде първата стъпка по пътя към превръщането в практикуващ психолог ^. Като алтернатива, студентите могат да използват тази степен, за да допълнят настоящите си роли в редица отрасли, включително маркетинг, човешки ресурси, образование, социална работа и консултации.

Дипломираната диплома по психология (Бридж) предоставя основополагащи знания за историята на психологията и развива вашите професионални умения за прилагане на съвременна психология за решаване на предизвикателства в общността. Той е създаден, за да помогне на завършилите да успеят в сложен свят и да предоставят по-добри клиентски услуги.

* Източник: joboutlook.com.au
^ В процес на кандидатстване за акредитация с APAC

Защо да изберете дипломата за психология (мостове) на JCU Online?

Онлайн дипломата по психология на JCU Online е съвременна и практическа квалификация, създадена за бъдещето. Ще развиете професионални умения, ще научите за възникващите тенденции в психологията и ще изучавате редица съвременни предмети.

Стъпка към превръщането в регистриран психолог

Тази квалификация е Pathway за по-нататъшно изучаване за тези, които искат да променят кариерата си, за да станат психолог. Това може да включва кариерни Pathways като обща или клинична психология, клинична невропсихология, съдебно-психологическа и организационна психология.

Път напред в професиите, ориентирани към човека

Освен това е за професионалисти в професии, ориентирани към човека, които са фокусирани върху кариерния растеж и искат уменията да им помогнат да постигнат повече в настоящите и бъдещите роли. Това може да включва преподаване, човешки ресурси, маркетинг, консултации, социална работа и консултации.

Изисквания за вход

За да могат да се запишат в онлайн диплома по психология (мостове), кандидатите трябва да имат:

 • Завършил бакалавърска степен по всякакви дисциплини.
 • Кандидатите, които не са на английски език, трябва да отговарят на изискванията за владеене на английски език от група 1 - списък II от Приемната политика на JCU.

Ако имате някакви въпроси относно горните изисквания за влизане на онлайн дипломна диплома по психология (мостове), не се колебайте да се обърнете към някой от нашите съветници за записване.

Разберете съвременните дисциплини на психологията

Разработване на цялостно разбиране на съвременните теоретични перспективи на психологията, техните философски и исторически развития и взаимосвързаността им.

Имайте увереност, използвайки данни и технологии

Развийте уменията си в използването на технологични и статистически методи, за да улесните изследванията, грижата за клиентите и резултатите от общността и да подобрите кариерата си във все по-дигитална и управлявана от данни област.

Спечелете глобална перспектива

Създаден, за да се приведе в съответствие с целите на ООН за устойчиво развитие, този курс ви предоставя набор от комуникационни инструменти за решаване на проблеми, свързани с предизвикателствата на разнообразното население в различните общности.

Какво ще проучите

Ще изучавате широк обхват от предмети, уникални за Дипломираната диплома по психология (Бридж) в JCU Online, включително екологична психология и здраве, благополучие

Проучете 10 онлайн теми през 20 месеца, които можете да започнете във всеки от шестте периода на проучване през цялата година.

Дипломна работа по дисциплини

 • Социална психология
 • Индивидуални различия в личността
 • Психологията на здравето, благополучието и устойчивостта
 • Човешкото развитие през целия живот
 • Психологически разстройства и интервенции
 • Учене, познаване на паметта и език
 • Невронауката и биологичните основи на поведението
 • Психология на околната среда и устойчиво бъдеще
 • Принципи на консултиране
 • Изследвания и статистика за психология

Персонализирана поддръжка за вашия успех

Дипломираната диплома по психология (Преодоляване) на JCU Online е създадена, за да осигури възможно най-доброто учене. Ще имате достъп до поддръжка един на един от специализиран съветник за успех. Те ще бъдат там от самото начало през цялото време на обучението ви, като ще ви държат мотивирани и са на път да постигнете целите си.

За да ви помогнем да научите по-ефективно и ефикасно, вие също ще имате достъп до интерактивни сесии на живо с вашите преподаватели и съученици - където и да сте.

Иновативната и интерактивна учебна среда на JCU с видео, аудио, дискусионни табла, чат форуми и оценки е интелигентен и ефективен начин за онлайн обучение.

Последна актуализация Септ. 2019

За учебното заведение

James Cook University is a world-leading university based in tropical Australia. For more than 50 years, we've been helping our students gain the skills they need to propel their careers and make a di ... Научете повече

James Cook University is a world-leading university based in tropical Australia. For more than 50 years, we've been helping our students gain the skills they need to propel their careers and make a difference in their communities. Свиване